HERKEZE MERHABA Bismillah yeni üye oldum sitenize umarım benim için yeni dostlar bulma imkanı olur bu site. ezelden beri kıyıdan balık tutmak istiyorum amar bir türlü fırsat olmamıştı artık tak etti bunu yapmak istiyorum fakat nereden başlıyacağımıda bilmiyorum yani ben en amatör balıkçıyım kıyıdan balıkçılık için nasıl bir olta almalıyım makaralı olta almak istiyorum vs neler gereklidir değişik isim ler var ama anlamıyorum bana en amatör balıkçı listesi yaparsanız çok sevinirim ve ayrıcada bursada yaşan amatör balıkçılık yapan arkadaşlarla tanışmak isterim
Bol bol okumak ve Bursa daki arkadaşları bulup onlara takılmak gerekir zira 5-10sayfa yazmakla anlatılacak bir şey değil.. En iyisi direk Pratiğe geçmek... Hoşgeldin... Birazdan bir arkadaş gelecek sana imza falan bir şeyler diyecek ne diyorsa yap..biraz sorunlu birisidir... Yükseklerden torpili var bir şey diyemiyoruz..
aramıza hoşgeldin İmza ayarlarını http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature yaparak başlayabilirsin, Önce bir tanışalım hele, sonra dostlar'da edinirsin birlikte organizasyonlarda yaparız
Oktin hoşgeldin, Bursa'daki arkadaşlarımız sana yardımcı olacaktır. Sanırım çıktın ama bi daha ki geldiğinde kaç yaşında olduğunu yazarsan hitapta problem olmaz.
okan tınaztepe bursa 05,07,1974 orh+ İmza ayarlarını yapmış arkadaşımız, Artık bir sonraki mesajında görürüz Bu arada tekrar hoşgeldin Okan.