Max sürat 2.2m..yani sesin 2 katından fazla hız yapıyor f-16 Max AB de (after burner) dakikada 44.8 km Balıkesir- Bandırna kuş uçuşu 60km desek 1,5 dakikada Balıkesirden Bandırmada 0-100km belki uzun zamanda (4-5sn) çıkar fakat 400km den 800kmye anında çıkar..
Kim uçar bilmiyorum ama aklıma geldi .. Tatilde su kaydıraklarından birinin önüne levha koymuşlar ve bant çekmişler..Birkaç yaramazda bantı alıp yandaki kaydırağın girişine koymuş.. Bende hop atladım hızla dolana dolana aşağıya bide figür yapıyom..Sonra kaydırağın sonu ve bende son telaş..Çünkü havuzda 2 karış su var yeni doluyor gerisi malüm..4-5 tane 10-12 yaşında hain bakışlı gülüşme
bu arada bu salak yelken 80 km yapıyodu demi baraküdalar kısa mesafelerde 100-120km yapabiliyolar kısa mesafee
ama bu hayvanat kanatlarıyla bu hıza çıkmıyor sadece süzülür yanlis hatirlamiyosam 200-250m yükseliyor ve o yükseklinten aşağiya süzülüyor hızı ondan bukadar fazla
karada en hızlı koşanda benim ne olacak.yazın köpek kovalamıştı hiç unutmam nasıl kaçtığımı ben bile bilmiyorum
vay be ne doğanlar var. benim doğan yokuş aşağı bi kere 180 km yi görmüştü. ama çok korkmuştum dağılacak diye