18.08 sabahı yani bu sabah 5 te kalkıp suya girdim...Bugün geçen haftaya göre biraz kıttı...Her zaman garanti levrek vurduğum yerde bu sabah cin balıkları top oynuyodu...Toplamda 4 defa yada tane aynımı başkasımı bilemiyorum turna gördüm...Bugün acaip bi şekilde geçen haftaya nazaran hiç levrek yoktu...Önce viraja ardından da iskeleye gittim umutsuzluğa kapılmış geri dönerken ufak levreği vurdum...iyi dedim babama ek için sadece 2 çupra kalır diye(önceki haftadan 2 iri levrek 1de kefal duruyordu dolapta) Tam merdivene geldim..Tam çıkacakken biraz daha gideyim bari dedim..Sessiz sessiz yüzerken karşıdan yavaşça bu canavar geldi.Enseden patlattım tokadıve öylece suya yattı..İşte resimler..Merak etmeyin havyarsız.. dişler acaip ya..
anıl tebrikler.. güzel ve iri bir balık denk getirmişsin.zaten demişsin en iyi avım diye daha nice en iy avlara kardeşim.
Anıl kardeşim tebrik ederim seni Ne mutlu sana kutlarım kardeşim . Allah daha büyükleini nasip etsin inşallah .
tebrikler anil guzel bir turna helal olsun kaptin isi....varsa rapala makine aksam gun kararirken at cek yap o bolgeye turna girmis anlasilan kesin alirsin bir kac tane...
deneyebilirim bu akşam..Bu büyük balıkta bile havyar yoksa yumurta atma hikayesi bitmiş demektir..Şimdi avlanmaya başladılarsa akşama yozurileri çalıştıracağı ama deniz çok bozuk gidiyor şu sıralar o ayrı
Super...Baska kelime bulemiyorum Anil.Sadece balik degil...Paylasim, sunum, goruntuler... Muthis bir tat oldun bize... Dahasina rastgele dostum.
Tebrik ederim artık sende trofe avcısı olmaya başladın, her seferinde hedefin bir öncekinden büyük ve de şansın açık bahtın bol olsun