izmir tayfasi olarak ilk biraraya geldigimiz an sanirim hepimizin oldugu gibi benim de icimde cok tanidik bir duygu belirmisti. oradaki insanlarla cok eskiden beri tanisirmisiz, birseyleri paylasirmisiz gibi. sonra yazili sohbetler koyulasti, yetmedi, birlikte avlanmaya girisildi. ama gorduk ki hala kesmiyor, once balik avina ilgisi olan esler de dahil edilmeye baslandi siteye, ama insan guzel birseyi yakalayinca yakasini birakmaz ya, paylastikca cogalmaya, bir taraftan da cogaltmaya basladik anilarimizi. forum ve av disinda farkli ortamlarda biraraya gelmek istegi izmir tayfasinin cesme organizasyonundan itibaren daha da su ustune cikmaya baslamisti zaten. Birsen yengemizin hala aciklamadigi surprizi buna dair birsey biliyorum. o surpriz gerceklesene kadar bizler de bos durmadik. akin74 ve mehmet pekmezci'yle ailecek biraraya gelmeye niyetlendik. nasil bir sey olsun? eh, balikciyiz ya, bu sefer avlamasak bile yiyelim beraber dedik. benim icin hava hos, zaten gecen haftaki cipuralar (tamam ahmet abi, biliyoruz onlar lidaki:D) ve kolyoslar henuz mideye gitmemisti. pekmezcinin de gecen haftadan bi mirmir, bi barbunu vardi (kime yetecek demeyin, ogluna yetti vallahi:D), yapariz biraz takviye olur bize guzelim bir sofra dedik. 18 ocak persembe aksamina sozlesildi. bu arada bizim sehir disindan surpriz bir misafirimiz de ortaya cikinca kadro daha da zenginlesti. akin, esi ve prensesleri buse hanimin bizi almasinin ardindan guzelbahce'de pekmezci ailesiyle bulusuldu. neler oldu? once karma olan oturma duzeni bir miktar haremlik-selamlik'a dondu. tabii ki bu durum, beylerin balik sohbetine girismeleri, hanimlarin da gonullerince birbirlerine bizleri sikayet etmelerini saglamak icin gerceklesti:D. [IMG] buse prenses ve deniz prens kah birbirleriyle, kah cevre masalardaki cocuklarla oynayarak eglendiler. denizin 15 dakikada bir aglar vaziyette bir garsonun kucaginda masaya geri donmesi, aglamasi gecince tekrar oyuna geri donmesine engel olmadi:) iste o melekler: [IMG] mutevazi bir sofrada eglenceli sohbetler, saatler nasil gecti anlamadik. saki ben, zeytinyagindan sorumlu bakan pekmezci: [IMG] veee gecenin surprizi: pekmezci apartman balikcisi unvaninin yanina "falci baci" unvanini da ekliyor: [IMG] yalan degil vallahi, adam tabak mabak da okuyor:D [IMG] bitmesin dedigimiz aksamin sonu geldi ama nasil hos bir tat kaldi damaklarda anlatamam. hayatta boyle birsey yazacagim aklima gelmezdi ama: balikavi.net...sana cok sey borcluyuz.