Merhabalar arkadaşlar,oğlum nihayet 06.01.06 tarihinde İzmir'de gözlerini dünyaya açtı.Allah isteyip,bakabilen herkese bu duyguyu nasip etsin.İsmi Hüseyin (dedesinin adı ve kısmete bakın dedesiyle aynı gün doğdu,umarım dedesi gibi usta balıkcı olur).Oğlumun doğumunu ve sevincini buradan paylaşmak istedim.En kısa zamanda oğlumla beraber bir organizasyonda buluşmak dileğiyle..Rastgele..
senin adına çok sevindim murat abi ALLAH (C.C.) analı babalı büyütsün maşallah aslan parçası bu arada bende nisan ayında bekliyorum ALLAH o sevinci banada yaşatır inşaallah
Anasına babasına vatana millete hayırlı evlat olsun, Allah tüm sevdikleriyle beraber uzun ve huzurlu ömür versin. Maşallah yeğenimize.
tebrikler, yenge hanima gecmis olsun, allah size ve (bize de tabii)torunlarinizi da kucaginiza almayi nasip etsin
Allah kısmetini her zaman açık etsin inşallah.Ailesine ve vatana hayırlı bir evlt olması dileğimle. Hoşgeldin minik arkadaş
Allah analı babalı büyütsün.Bahtı açık olsun. Onu ne ile tuttun, yem ne kullandın kaç no iğne kullandın. Ayrıntıya gir.