Günaydın arkadaşlar, Cumartesi günü en sonunda şanssızlığımı yendim. Sabahtan oltamı aldım ve Maltepe sahilinin yolunu tuttum. İskelede yaşlıca bir amcadan başka kimse yoktu. Bu sefer yanaşıp neye olta attığını sordum. Gümüşe atıyormuş benim çapariye bakıp "Bu istavrit için bu saatte buradan istavrit çıkmaz" dedi ve bana bir gümüş çaparisi sattı. ben 3 metrelik kamışımla balık beklemeye başladım. Amcanın kamış 7,5 metre idi şaşırıp kaldım :) Meğerse tuğaf olan benmişim sonra gelen herkeste böyle büyük büyük kamışlar. yarım saatlik beklemeden sonra "balık vuruyor mu" sözünün anlamını anlamış oldum. Harika birşeymiş,baktım vurma işlemi daha kuvvetlendi çektim oltamı ve ne göriyim 2 gümüş oynuyor. Balık tutacağımı hiç düşünmediğimden yanımda kovam bile yoktu. 1,5-2 saatlik süre boyunca 5 adet gümüş tuttum,diyeceksiniz o kadar mı? O kadar ve bu bile benim için harikaydı. Fatograflarını bile çektim ama şimdi yanımda değil,inşallah yarın foruma yüklerim. Eşimi kandıra bilirsem birde büyük kamış alıyım diyorum,inşşalah fazla pahalı değildirler :)