En sonunda Başardım :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Attila59 tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    Atilla arkadaşımız bir meradan bahsedmişti,orda başı boş köpek çok var dedi,sanırım köpekler den çekiniyor arkadaşımız,sopa yı sallarsa köpek en azın dan biraz geri den havlar:) adam korkusun dan meraya gidemiyor,taktik vermek lazım,yada hergün kemik filan götürsün kanki olsun:D en iyisimi bu,ondan başkasını meraya sokmazlar:D

Atilla sen köpeğe azık götürme işini bir düşün derim :) hem sevaba girersin hem sana geç derler :)

2. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Atilla,
    Şimdi senin raporunu görüp kaç kişi soluğu yine denizde alacak acaba:p
    Şaka bir yana hayırlı olsun ilk levreğin. Devamı dileklerimle. Rastgelsin...

3. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Murat Bey Teşekkür ederim İnşallah sizde güzel avlar yaparsınız. Foruma yeni üye olduğum zaman okumuştum Cüneyt beyin raporunu Şarköy de tutmuştu balığı yanlış hatırlamıyorsam :)

Teşekkür ederim İnşallah sende güzel avlar yaparsın denizin dibindeyiz zaten istesekte ayrılamayız ki :)

Teşekkür ederim Seninde ellerine sağlık daha güzellerini tutarsın İnşallah bizde senin raporlarını okuruz Rastgele

Teşekkür ederim kuzu kuzu geldi çok uslu bi Levrek

Teşekkür ederim İnşallah hepimiz güzel avlar yaparız güzel raporlar yayınlarız :)

Abi bence hemen bir iki modelini al gerçekten çok güzel sahteleri var kullandığın zaman anlarsın Nitro serisi benim çok hoşuma gidiyor :)
    sopayı görsün köpekler sonra neremizden ısırırlar artık bilmem :)

taarruz etmeyiz ama at çek yapmaya gideriz belki :)

Teşekkür ederim burdan öğrendiklerimle başladım bu işe sonucun hoşunuza gitmesi sevindirdi beni :) Rastgele

Teşekkür ederim sırtımda çanta elimde olta geziyoruz sahili :) Sabırlı olmak işe yarıyor Rastgele

Benim bulunduğum bölgede at çek ekipmanları ile avlanan yok gibi benim gibi gezende yok ben görmedim denk gelmedi hiç :) beni gören amatör balıkçılar bu kamışla balık tutulur mu hadi tuttun bu ince misina balığı çeker mi kimsenin güveni yok at çek takımlarına Bende diyorum ki bana 5 6 kiloluk balık gelsinde bana o heyecanı yaşatsında isterse koparsın. Anlatacak bi hikayem olur çok zevkli isterim büyük bi balık gelsin gezdirsin misinayı biraz, kıyıya almasamda olur balığı :)

4. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Teşekkür ederim çok çeşitli sahtelerim var ama içlerinde en sevdiğim Pelikanlar atması suda ki aksiyonu çok hoşuma gidiyor dibe fazla da dalmıyor ucuz da daha ne isteyeyim :) Rastgele

5. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Bahadır Bey Teşekkür ederim İnsanı dinlendiriyor Güzel bi Hobi. Size de Rastgele

6. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Evet haklısın abi bi taş ile iki kuş vur diyorsun yani :)

7. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler güzel av yapmışsınız umarım ileriki zamanlarda daha büyük balıklar kısmet olur :)bu rada pelican klonusuna gelince kadir abinin dikatini çekmiş pelikanlar yıllardır levrekcilerin vaz geçilmezi özelikle maliyetini düşük olması onu diğer ürünlerden farklı bir noktaya taşıyor hem uygun fiyata hemde iş yapan bir sahte maria prenseslerde ilk başta uygun fiyata satılıyordu ama çok fazla talep görünce fiyatı briden fırladı ve şimdi kazanmış olduğu deyer bir türlü inmiyor :D ayrıca çeşit bulma sıkıntısıda var heryerde her renk kodunu bulamıyoruz uygun fiyata yine işyapan diğerbir kandırıcı olarak oskarı tavsiye ederim. Avlarınızın berketli ve sürekli olmasını dilerim rast gele

8. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    tebrikler kardeşim..
    devamı gelsin inşallah...

9. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Teşekkür ederim evet haklısınız. Oscar sahte de var bende ama pelikan gibi değil sanki biraz daha derine dalıyor sığ yerlerde kullanmıyorum o yüzden Limana at çek yapmaya gittiğim zaman Oscar sahtelerimle de denemelerde bulunuyorum :)

10. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Teşekkür ederim İnşallah size daha güzelleri gelir, Sizde güzel raporlar yazarsınız Rastgele

11. OMMG

OMMG OKAN

Hayırlı uğurlu olsun, güzel av tebrikler....

12. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Atilla hemşerim tebrikler bu güzel avlarının devam etmesini dilerim
    rastgele

13. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Teşekkürler sizede güzel avlar iyi raporlar :)

Eşref abi sağol Tekirdağ dan da gelsin ufak ufak raporlar dimi :) Rastgele

14. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Atilla agabey tebrik ederim.Mutlulugunu bir nebze olsun hissedebildim :)
    Devami daha da irileserek gelir insallah :)
    Rastgele ;)

15. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Tebrikler umarım mislice büyükleri oltana takılır.

16. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
  17. Attila59

Attila59 Atilla Akgun