Dün izinliydim. İznimi balıkla geçirmek istedim. Bir arkadaşımla Bolu-Karca deresine gittik. Kimsecikler yoktu gittiğimizde. Oltalarımızı atmaya başladık. 1 saat sonra filan 2 genç geldi. Selamlaştık. Sonra onlar biz biraz ileriye gidiyoruz dediler, dedim , burda durun hem sohbet ederiz, laflarız biraz.. adam demez mi abi şimdi senin kanca bizim ağa takılır diye.. Dedim tatlı suda ağ yasak! Ya boşver dedi biri, fazladan serpme var sana da verelim uğraşma oltayla filan! Alttan aldım anlamadı! en sonunda ağı atarken kaptım elinden komple serpmeyi, ağacın üstüne attım. Sinirlendi bu bana üstüme yürüdü. (Benim 11 senelik (4 senesi lisanslı) boksör oluşumu göz önüne alırsanız, kavga sonucunu kestirebilirsiniz.) Adamı kendi arabamla hastaneye götürdüm bi de... Jandarma geldi hastaneye.. Jandarma astsubay dedi ki "herherde sizin gibi 2 adam olsa, bize iş düşmez, bu amatör balık işinde..." Tasdik etti yalnız. Ama bu işe yaramadı tabii.. adam bizi mahkemeye verdi .Olsun.. Ben onu mahkeme çıkışında da döverim zaten hıncım gitmedi.. Elim kolum titriyor hala! Bundan sonra ağ atanları hırpalayacağım! Kararlıyım. Bu iş öyle tatlı dille olmayacak! Bu da tüm ağcılara kapak olsun!