Selam forum üyeleri. En sonunda Çorlu Sarılar barajında turnanın gözüne vurdum. Sabah 07:00'den 10:00'a kadar kaldım. Kısmetim bir taneymiş ama o da yetti zaten... Herkese rastgele...
Arkadaşlar lütfen raporlarınızı sadece bir resim ve birkaç satır yazıyla yalnız bırakmayın. Yola nasıl çıktınız, hava nasıldı, suyun durumunu nasıl gördünüz, turnayı saat kaç gibi aldınız, mantarınızda oynadımı direk alıp bastımı, ne hissettiniz, istavriti nasıl taktınız, kaç cmlik istavritti, kaç metre açıktan aldınız, misnanız kaçlıktı, zıpladı mı kafa attı mı, çevrede başka avcılar varmıydı, onlar neyle avlanıyordu, yakalayan varmıydı manzara nasılsı vs. vs. vs. Bunları genele de yazıyorum, biz sanki oradaymışçasına birçok ayrınıtı bilmek ve hissetmek istiyoruz. Bir de lütfen resimleriniz mümkünse mutfak tezgahlarınızdan ziyade avlakta çekip görsellik yüklemesi yapın. Bir kayanın kenarına pusudaymış gibi yatırın turnayı, bir yeşilliğin üstünde av malzemelerinizin arasında olsun. Yakalamış olduğunuz bu balığın daha sonra hatıra mahiyetinde kalabileceği resimlerin çekileceği yerdir avlak. Daha güzel avlar dileklerimle..
tebrikler. 3 iğneli takıma şamandıra kullandınız mı. at çek gibi mi yaptınız. yoksa dip oltası falan mı?