Tam bir senedir hazırlandığımız kabatepe kampı için artık sayılı saatler kalmışken son anda içimizde ENEZ ' Mİ KABATEPE ' Mİ ikilemi başladı, tabiki önemli olan balık olduğu için siz hangisini seçerdiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
. Eğer altı yüksek bir araba varsa kabatepe yi tek geçerim. yaklaşık 2 ay önce gittiğimde bir çok sebebten birşey yapamadım ama. Büyükkemikli burnu Kabatepe limanındaki Orman kampı ve civarlar çok uygun . zaten Sizde gerekli araştırmaları yapmışsınızdır. Ben Kabatepe derim. Rapor yazmayı unutmayın da. Selamlar,hayırlı yolculuklar,bol avlar, güzel raporlar. ...
selam trakyalı olarak ve her ne kadar deniz avcılığı yapmış biri değilim ama enezle ilgili bazı bilgiler yazdım foruma ordan aradıklarınızı bulabilirsiniz .
Tarkan abi bildiğin giibi değil ekip olarak arızaya geçmiş durumdayız bir senedir hazırlanıyoruz abi ilk planımız kabatepeydi zaten dün nerden kanımıza girdi enez kafamız allak bullak oldu bizim ekipten bir arkadaş hafta sonu enez'deydi karagöz,levrek vs açıkta uskumru sürüleri süper balık var diyo cuma akşamı yola çıkıcaz
. Haydi bakalım ,benimde aklımda hep Enez var ancak daha önce gitmediğim için bilmiyorum. Senden ricam civara bi bak bakalım nerede kalınır? ( varsa panyion fiyatları ve telefonları gibi), fiyatlar nasıl?, nasıl bir yer? , vs.vs. Sağlıcakla kalın.
ama tatlı su derseniz ansiklopedi gibi bilgi veririm size , rastgele , balığınız ve paylaşımınız çok olsun
http://www.edirneden.com. burdan enez, saroz körfezi hakkında ne balıkları vardır bilgilere ulaşabilirsiniz
Ziya sadece kıyıdan denemeler yapıcaksanız kabatepe daha iyi bi seçenek bence ama bot yada tekneyle açılabilme imkanınız varsa enez açıklarında çok güzel uskumru tutacağınıza eminim. Çanakkaledeki bir balıkçı amcamızla konuşmamda uskumruların saroz ve enez taraflarında açıklarda olduğu daha boğaza inmelerine zaman olduğunu söyledi. Söylediği de doğru çanakkaledeki bir haftalık tatilimde botla denemelerimizde bir tane dahi uskumru tutamadık.
savaş abim hoş geldin ,can simidi gibi yetiştin , senin bilgilerinden her ne kadar tatlı su balıkçılığı yapsamda faydalanıyorum .teşekkürler
Hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler 3.20 zodiac bot,zıpkınla dalış ve kıyıdan olta dahil olmak üzere hepsini deniycez
Öncelikle engin bilgilerinizi bizimle paylaştığınız teşekkürü borç bilirim savaş abi.Her türlü kamp malzememiz ulaşım aracımız mevcut ama yanımızda hanımlarda olacağı için enez de limana yakın bir kamp alanı varmı acaba önce eneze bakıp duruma oayamı kamp atsek yada önce kabatepeye gidip balığın durumuna göre 2 gün kalıp eneze mi geçsek 1 senedir bu tatili bekliyorum abi o yüzden boşa harcayacak 1 dakikam bile yok
Büyüksün savaş abi Abi çocuk olmayacak ama eşler olacağı için kamp alanı elektrik duş gibi ihtiyaçlar önemli birde kamp alanı limana yakın varmı yada senin önerebileceğin nereler var bir soru daha danişment orman kampının limana olan uzaklığı nedir ...
evet savaş abiye bende katılıyorum enez ailecek kamp kurulacak daha iyi bir bölge birde ziya enezde gece sahilden tuzlanmış yada farketmez (tuzlanmış olan iğneden çabuk çıkmıyor bizzat denenmiştir)normal tavuk göğsüylen denemeler yapmanı tavsiye ederim.