senden tatil dönüşü av fotoğraflarını ve hikayelerini bekliyorum. İnşallah istediğin gibi güzel ve bol balıklı bir tatil geçirirsin arkadaşım.
Ben hiç gitmedim o yüzden bilmiyorum tam olarak mazur görün ist üniversitesinin tesislerinin yakınında bir liman varmış oraya yakın bir kamp yeri arıyoruz.
evet kabatepe hunter team lideri olarak herkese selam olsun deniz seven doğa seven dağları seven tüm büyük ve küçüklerime selam. Evet zodiak botundan motoruna serpmesinden, oltasına kısacası deniz içinde oluşacak her türlü keyifli serüvene hazırız. Ziya, yeğenlerin en hakikatli olanı, bakıyorum balık sever tüm dostlar sorun karşısında yardıma koşmaya başlamışlar. Ben hala düşünüyorum araştırıyorum dün akşamdan beri umarım bu işin içinden çıkarız saatler kala...
ist. üni. kampının oraya arabayla 5 dk. mesafede liman. ama limana yakın kamp kurabilirmisiniz onu bilmiyorum
Amcammm hoş geldin çok acayip bilgiler var saolsun burdaki ustalarımız abilerimiz kardeşlerimiz herkes yardımcı oluyor herkese sonsuz teşekkürler...
zıpkınla balık avı olarak saroz'un heryeri idealdir.Kabatepe 'yi bilmiyorum ama Enez'den İbrice Limanına kadar olan sahil şeridinde hem zıpkın hem de oltacılık olarak her zaman birşeyler bulma şansı vardır.Çadır kuracaksanız size Danişment Orman Kampını ,Erikli Çadır Kampını veya İbrice Liman Kamplarını bir dolaşıp kendi gözünüzle görün derim ...Sonuç; Saroz süper mekan
Paylaşımın için teşekkürler abi bu akşam grup arkadaşlarımla bir toplantı yapıp karara bağlıycaz muhtemelen önce gidip 2 gün kabatepedeki balığın durumuna bakıp ona göre enez'e gidicez...
Aha...Abi rezilliğe bak, haklısınız ya... Abi valla çok utandım rezalete bak... Neyse bi dakka ben niye kabul ettim ki? Enezin peyniri kötü mü yani? Evet Enezliler size yapılan bu hakarete karşı duyarsız kalmayın...