Murat abi genel de yazılardan anladığım kadarıyla şunda hem fikiriz.Gerçekten iyi organize olmayı gerektiren taşın altına herkezin elini koyması gereken bir olay.Benim düşüncem 2008 yılı yazında yapılacak büyük org.da belli bir kontenjan (-ki tabi gücümüz doğrultusunda) açıp engelli dostlarımızı,hatta bu işi hiç yapmamış engelli dostlarımızı yanımıza alıp,sıkıntılarından bir nebze de olsa kurtulma fırsatı verebilecek olan bu güzel hobiyle tanıştırma misyonunu sitemiz üstlenebilir.Bunun için org.yapılacak ilin engelliler derneğinden( adını tam bilmiyorum.) yardım istenebilir.Maliyetini sadece org.a katılanlar değil diğer istekli üyelerimizde gönüllerince açılacak hesapta katkıda bulunabilir.Bu iş ile ilgilenecek bir komisyon oluşturulur aramızda.Şimdilik düşüncelerim bunlar.O zamana kadar şekilleinir sanırım.
cok tesekkür ederim baris,bende öyle düsünmüstüm,kis günü kardeslerimizi zor durumda birakmamak icin yazin herhangi bi balikavi.net organisazyonunu bu düsüncemiz icin tertiplemeyi,cok iyi organize olmayi gerektircek birseyin oldugunu sanmiyorum zaten balikavi.net organisazyonlar yapiyo...seninde destegin cok iyi olur baris kardesim...saygilar
ben her zaman desteğe varım.Belki biliyorsunuz beni sitede.Gerek Bursa da olsun gerek Tekirdağ da olsun org.lara katıldım.Gücüm doğrultusunda elimden geleni yaparım.Bursa da engelliler derneği başkanı ve bir kaç aktif engelli arkadaşım var.Onlardan da yardım isterim.El birliği ile üstesinden geliriz inşallah.
Sizlerin bu konuya deteylı bir şekilde bakması inanın beni öylesine duygulandırdıki ne söylesem kelimelerle anlatamam. Bilindiği üzere şu an benim görev aldığım kurum, engelli çocuklara eğitim ve fizik tedavi uygulayan bir okuldur. Sizlerin sayasinde bu insanlar öğlesine mutlu olacaktırki bu kelimlerle anlatılmaz ancak ve ancak yaşanır, Öncelikle herşeyden önce şunu belirtmek isterim. Bu kardeşlerimizin, hemen hemen yarısından fazlası evlerinde kapalı kalıyorlar, toplum olarak çok cahil insanlarız, Yukarda arkadaşımında belirttiği gibi yolda giderken engelli kardeşimize yol verdiğimizde veya arabasının ucundan tutarak kaldırımdan çıkarttığımızda kendimizi öğlesine rahat hissederizki, ama bunanla yetinmemek gerek, ben bu işin içinde olduğum için söylüyorum öğle kardeşlerimiz varki, evden alıp servise bindirdiğimizde dünyalar onun oluyor toplumu insanları çarşıyı pazarı görüyor,( sadece evden okula kadar olan mesafede bile bu kadar mutlu oluyorlar ) Zaman zaman yetişkin olan ve bu işe merakı ve hevesi olan arkadaşlarımızdan şu ana kadar çok kardeşimizi şahsım olarak ben çok götürdüm, bu kardeşlerimizin sudan balık çıkarken attıkları çığlıklar ve sevinçleri dediğim gibi kelimelerle anlatmak mümkün değildir. Toplum olarak herkez çevresindeki engelli kardeşlerimizden pikniğe, balığa, maça, konserlere, giderken yanında götürse kimse mağdur kalmaz. Bu işi akıl eden kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Hertürlü desteğe hazırız. UNUTMAYIN (((( HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ )))) Saygı ve sevgilerimle.
Gürkan abi yazdıkların beni gerçekten çok duygulandırdı.Elimizdekinin kıymetini bilmediğimiz gibi o bahsettiğin sevinci yaşamanın ne demek olduğundan da bi haberiz.En kısa zamanda englelli erkadaşlarımın biraz olsun mutlu edebilmek için elimden geleni yapacağım.Doğru söyledin hepimiz birer engelli adayıyız.
Abi geçen konuşmamızda söylemiştim hatırlarsan. Bu organizasyon için ben kardeşine ne görev düşerse elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım. Duyarlı davranışın için sana teşekkürler. Saygılar...
En az 5 engelli arkadaşımın kamış makine ve takımlarını karşılarım .Hemde torpilisinden bunun dışında engelli kardeşlerimizden maddi durumu iyi olmayan birine aramızda para toplayarak örneğin engeli ayağında ise tekerlekli sandelye alabiliriz ve bunu maliyetinden alırız üreticisi yakın bir dostum .Bununla ilgili varsa yapabileceğim herhangi bir yardım çekinmeden söyleyebilirsiniz.
İlknur kardeşim Bu konu için bir kampanya düzenleyebiliriz, yarın yönetimde bu konuyu gündeme getirerek böyle bir kampanya başlatılması için görüşlerimi bildireceğim. Kısa zaman içinde Ağaç kampanyasında olduğu gibi bu kampanyamızda da çok fazla katılım olacağını ümit ediyorum. Senin de bu konuda katkıların olacağını bilmek güzel. İnşallah bu geceki ümitlerimiz umutlarımız engelli kardeşlerimize abilerimize bir yardım olarak geriye döner.
vaybe..bu konuyuda ben açmıştım..mavisu adıyla..aradan iki yıl geçmiş..ne enteresant..bu konu hala burda saklanıyor olması.!bu konunun nasıl sonuçlandığını.ve açtığım konunu gündeme getirilip getirilmediğini bilen arkadaşımız varmı ?o zamanlardan beri forumda kayıtlı olan? saygılar
saol engin..yanlız bir sorun var..ben bu konuyu iki sene önce açmıştım..sonra beni banladır,sebebeini şuan hatırlamıyorum..benim öğrenmek istediğim..ben yok iken bir organizasyon yapılıp yapılmadıdır..saygılar... NOT:eğer yapılmadı ise bu konuyu burada tekrar başlatmak isterim..
Banlarlar tabii.. Siz hiç yaşlanmıyorsunuz galiba 2007 de 39, 2009 da 39. Kimbilir kaç yıldır böyle gidiyor
Ben anlamadım açıkçası, bu konuyu açtınız diye mi banlandınız siz? Yoksa başka bir şeyler mi olmuştu? Eski nickiniz neydi ki? Böyle bir sebepten kimse kimseyi banlamaz Murat bey, ya bir yanlış anlaşılma, ya üyeliğinizle ilgili başka bir sorun ya da site kurallarına uymayan bir durum söz konusudur. Eski nickinizi ve banlanmanıza neden olan durumu açıklarsanız, hatırlamamız açısından iyi olur kanaatindeyim. Aksi halde diğer üyelerin bizler hakkında yanlış kanıya kapılmasına neden olursunuz ki, bu da hoş bir şey değil.
o zamanlarda bir konu açmıştım.. konu canlı yemle yapılan olta balıkcılığının doğaya ne kadar çok zararı olduğunu anlatmaktı..her tutulan canlı yemin bilhassa sulardan temin edilen canlı yemin o suların ekolojik dengesini bozduğunu anlatmak ve insanların fikrini almak için bir soru sormuştum.. mod arkadaşlar beni anlamadı yada bu konu onları çok sıktıki beni bir şekilde uzaklaştırdılar..ve konuyuda sildiler... zaten o zaman da sorun mod lar tarafından anlaşılamamaktı..ve mod lar kuralları kendi istekleri doğrultusunda oynuyorlardı..biraz fazla ileri gittinmi ban....inşallah bu durumlar düzelmiştir..durum bundan ibaret idi..tabiiki sonra ne oldu diyeceksiniz..valla bol bol balığa gittim..ve aradan iki sene geçti..şimdi tekrar sitenize üye oldum..bilgilerimi diğer arkadaşlarla paylaşmak için..
iyikide üye olmuşum..çünki yine yeni bir şeyler öğrendim..hemde,canlı yemle yapılan olta balıkcılığının yasaklandığını öğrendim..yasaklayanlara kocaman teşekkürlerimi burdan iletiyorum.. saygılar.
nejat abicim..doğru söyluyosun..bende şimdi gördüm..anlamadım.. bu forumda insan hiç yaşlanmıyo..ne güzel..hep burda böle kalalım..
Biliyorum balli. Biz özelden konuştuk zaten. Konuyu dağıtmamak için buradan devam etmedik. (yani, konuyu dağıtma )
herkese iyi akşamlar arkadaşlar belliki bu organizasyon olum lu başlayıp sonuçsuz bi şekilde forumun en ucra köşelerine inmiş peki biz bu organizasyonu acaba tekrardan bu ağacı dallandırabilirmiyiz çiçeklerini yazın açtırabilirmiyiz ben şahsım adına okurken çok duygulandım eyer istemedende olsa yanlış konuşmuşsam şimdiden bütün arkadaşlarımdan özürdilerim