Ne yazıkki Ergir abiyi kaybettik. Hastalığı süresince dualarını eksik etmeyen tüm dostlarına teşekkürler. Artık Galata köprüsünde Denize geri gönderdiği kıraçalar yapraklar birde o ufak gelincik sırat köprüsünde Ergir abiye arkadaş olacaklar. Mekanın cennet ruhun şad olsun Ergir abi Allah'a emanet
köprü yetim kaldı... iyi bir amatör, vicdanlı bir avcıydı. rabbim mekanının cennet eylesin, yakınlarına sabırlar versin. başımız sağolsun...
Okuyunca içim cız etti.Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Kendisini bizzat tanımasamda yazdıklarını takip ediyordum çok üzüldüm
Ergir abim, eğer sende bir hakkım var ise helal olsun, inşallah sende helal etmişsindir. Mekanın cennet , rehberin Kuranı Kerim , şahidinde peygamberimiz olsun.
Uzun süredir sitede yoktum... Hastalandığını bilmiyordum, Ercan (balık kurdu) haber vermese kaybettiğimizi de bilmeyecektim... Ne diyeceğimi bilemiyorum. Şaşkınım, üzgünüm, eksiğim... Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun...
Çok üzüldüm Daha düne kadar aramızdaydı, kendisini şahsen tanıma fırsatı bulmasamda ilgiyle takip ettiğim bir büyüğümdü. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevdiklerine sabır diliyorum
Rabbim, amelince muamele etsin, yakınlarına sabır versin.... ======================================================== Al-i İmran Suresi, Ayet 185- Her canlı ölümü tadacaktır. Kıyamet günü ecirleriniz size eksiksiz olarak verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konursa o, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı zevkten başka birşey değildir. Enbiya Suresi, Ayet 35- Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut Suresi, Ayet 57- Her can ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. ALLAH cc yardımcımız olsun.....
Çok üzüldüm, başımız sağolsun. Ergir abiye Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum.
Erhan'a eklenecek ne var ki? Allah cc. taksiratını affetsin, iyi amellerini çok, kötü amellerini yok etsin, yakınlarına sabr-ı cemil ihsan etsin.