erikli arkadaşlar öncelikle bu sıcak karşılama için hepinize teşekkürler.eylül ayının ilk haftası erikli'ye gidecegim (saroz) zıpkınla avlanacağım bölge hakında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum __________________ SERKAN KSK 28.02.1974/İZMİR
serkan abi burda bazı bilgiler var fakat balık nerelerde ne çıkıyor tarzında bilgiler saroz erikliyle ilgili (zıpkınla ) bilgi bulamadım fakat bilen arkadaşlar vardır ,mutlaka size yardım edeceklerdir ,kusura bakmayın elimden bu kadar geldi umarım işinize bir nebzede olsa yarar http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=12355&page=2
Hocam oncelikle eriklinin ne tarafına gittiğini tam olarak yazarsan dana iyi olur geçen hafta ben orada danişment orman kampındaydım balık neredeyse yoktu ama oraya çok yakın olan ibrice limanı çok daha verimli veya kömür limanını tavsiye ederim arkadaşlar oradaydı balıklar insanları yiyecek durumdaymış keyifli avlar...
savaş abi verdigin bilgiler için çok teşekkürler özellikle oltacılara çok dikkat edicem birde kömür limanı varmış orası hakkında bilgin varmı şimdiden teşekkürler