'' Erişte Tarlası'' Yenifoça - Ben,Bu İşi Biliyorum...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Sargoz35 tarafından paylaşıldı.

1. Sargoz35

Sargoz35 Mehmet TEKİN

Favori Kamış:
    Remıxon Albor 3 m.
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000 Vİ
    En İyi Avı:
    Sargoz 1,6 kg,Çipura 1,5 kg,Levrek 3 kg

Sen iyisi mi Ümide takıl ondan fayda var sana :D:D:D İki adaş iyi bir ikili olursunuz gibime geliyor :D Ama sen yine de derinliğe fazla takılma :D:D:D

2. Sargoz35

Sargoz35 Mehmet TEKİN

Favori Kamış:
    Remıxon Albor 3 m.
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000 Vİ
    En İyi Avı:

Sevgili Övünç,senin tabirinle gerçekten rüya gibi bir av oldu zaten :D İnsan hiç bitsin istemiyor,rüya tadında avların olması dileğiyle İzmir'den Selamlar.

3. Sargoz35

Sargoz35 Mehmet TEKİN

Favori Kamış:
    Remıxon Albor 3 m.
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000 Vİ
    En İyi Avı:

Eyvallah ;)
    Vedat Ustam teşekkürler :) Sizlerden böyle güzel şeyler duymak,bizler için onur terakki eder...Ellerinizden öperim...Selamlar.

4. Sargoz35

Sargoz35 Mehmet TEKİN

Favori Kamış:
    Remıxon Albor 3 m.
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000 Vİ
    En İyi Avı:

Sevgili Cihat teşekkürler :)
    On yaşlarında,amcamın yanında balığa gitmekle başladı bu hastalık bende...Aradan yirmibeş yıl geçmiş dile kolay :) Bugüne kadar sayısız kere boş döndüm avlarımdan ama her av yeni birşey öğretti bana...Doğru olta,doğru zaman,doğru yem en önemlisi de sabretmeyi öğretti yıllar...Benim tüm amatör arkadaşlara nacizane tavsiyem takip ve sabır olaylarına biraz daha önem vermeleri...Bunun sonucunda o meyveleri eninde sonunda dalından koparıp yiyeceksiniz...İşte o zaman sizlerde bizler gibi Balık Yok :D diyebileceksiniz....
    Avlarında bol şanslar...

5. Sargoz35

Sargoz35 Mehmet TEKİN

Favori Kamış:
    Remıxon Albor 3 m.
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000 Vİ
    En İyi Avı:
    Yasin'im bende senin gibiydim bir zamanlar :D ama şimdi belli bir saatten sonra izin olayı ortadan kalkıyor :D buna inan..
    Bu arada ustan yakalar sen ona bakma balık bize var her zaman :D Balık Yok derken tutamayanlara tercüman oluyoruz biz anlamadın mı daha :D:D:D Balıkçılık,çıkmazın içinden sıyrılmak için,her zaman Balık Yok deyip pası o yöne atmaktır :D:laughing:

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Bir yaşıma daha girdim etti 29 abi :) Zamanı gelince belki biz de yakalayıp balık yok deriz :D Doğrusu yemlide iş yapan bir kaç yer var ama gidip yemliyle uğraşmak gelmiyor artık içimizden :)