Ermenek Raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında İlkin Ünal tarafından paylaşıldı.

1. İlkin Ünal

İlkin Ünal Serhat İlkin Ünal

En İyi Avı:
    Pullu Sazan 43cm
    Bu ön bilgi sadece .daha sadece bir gün 2-3 saat denedim. 1 sazan çektim 15-20 cm bişeydi geri verdim suya. Asıl başarım(!) her attığım yerde tırıvırı çektim. tırıvırılara 4-5 kanca takımı ve ağırlık kaptırdım. bu bölgede aşırı tırıvırı kullanımı var göl kenarı boyunca ağaçlara takılmış tırıvırılar, suda yardıra yardıra giden tırıvırılar ve bunlardan ders almayıp tırıvırı atan bi alay .....(siz ne koyarsanız)banghead . adamlar benim attığım yere geldiklerinde ilk attıkları tırıvırıda kancalarımı vurdularbanghead . (bundan önce tırıvırının yasak olduğunu söyledim ve dinlemeyince beni kancalarıma takmamaları konusunda uyardım.) banghead ondan sonra bi söz dalaşına girdik gönderdim bunları yanımdan. onlar gitti 5dk sonra 6-7 kişilik kalabalık grup geldi toplam 15-16 tırıvırı salladılar attılar 20 cm 15cm ne kadar yavru varsa aldılar baya bi gittiler. ben 1 tane tuttuğumla kaldım paylaşayım dedim yarın gene gidicem bakalım ne olacak.reeling

2. yakamoz7077

yakamoz7077 DURMUŞ Ç

vay ilkin kardeşim demek ermenek tesin
    gördün nasıl katlediyorlar yavruları allah ıslah etsin ne diyeyim
    hangi bölgede avlandın, takım ve yem olarak ne kullandın

3. İlkin Ünal

İlkin Ünal Serhat İlkin Ünal

En İyi Avı:
    Pullu Sazan 43cm
    Kazancıdayım ben 2 adet 4 numara, 1 adet 1 numara iğneli 35 gr kurşun ağırlıklı dip oltası kullandım. mısırla solucan attım. solucanlı kancaya geldi.
    buralar gerçekten çok kötü tırıvırıcı meskeni ve yeni göl altı çalı çırpı dediğin gibi her yer tırıvırı. yazmak lazım biyerlere bu durumu

4. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Ben öylelerine "oraları süpürenin çocuğu" (hızlı söyleyince güzel oluyor) diyorum. Bırak boşver itle köpekle dalaşmaya gelmez.