Erol (Sudak) Ustamızın Levrek Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Avciperdeci tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Resimleri ekleyerek konuyu açması benden, gerisini Erol abimizden okuyacağız:)

Kendisini tebrik ediyor, ileride ki avlarında aynılarının kısmetinde olmasını temenni ediyorum:)

2. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    erol abi tebrik ederiz fotolar güzel. hadi av raporunuda yazda keyfimizi tam yapalım. Yer neresi. Mırmırlar güzelmiş foça mırmırına benziyo ama bakalım raporda ne çıkacak. sonuçda izmir civarı bir yer gibi geliyoo. Tekrar tebrikler.

3. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    ustacım tebrikler çok güzel mır mırlar ve benim sevgilim orda yatıyor

4. KEYF&KEDER

KEYF&KEDER ORHAN AYDAR

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ÇARŞI EKİBİ.
    Tebrikler erol abi daha bol balıklı avlara rast gele

5. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    2.260 kg antenli mercan şimdilik
    buda raporu(şu billgisayarı öğrenemedim gitti)

Sevgili arkadaşlar Allah herkesebeceriyi aynı oranda vermiyor.Şu balıkçılığa yoğunlaştığım kadar bilgisayara yoğunlaşsaydım raporda resimlerde aynı anda gelirdi.hatalarım olursa affalo. Gelelim rapora;yer Mordoğan eski liman içi Bilenler bilirmordoğanın göbeği.kullanılan malzeme 0.23-025 misinave ucuna tek iğne.Hepsi bundan ibaretgerisi nasip ve şans işiama yanarım yanarım halalimanda bağlı olan teknelerin ipine dolanıpta en az 5 kğlık kaçan trofeye yanarım.BU ARADA BENLE GELMEYİP ISRARLA HAVANIN PAZAR GÜNÜ ÖĞLEN BOZACAĞINI SÖYLEMEME RAĞMEN BENLE GELMEYİP BODRUMA KAÇAN SERDAR KARDEŞİMİNYARDIMLARINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM.Av şekline gelince kıyıdan olabildiğince ileri at ve sabırla bekle.herhese saygılar.

6. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Ne güzel balık şu levrek ya.Ellerine sağlık hocam.Birde yem nedir merak ettim.

Son düzenleme: 16 Haziran 2008
  7. alikemalmetin

alikemalmetin ali kemal metin

Favori Kamış:
    2.40 kamış. markasını bilmiyom.birde mitchell makine..
    En İyi Avı:
    47 cm alabalık
    tebrikler süper görünüyor. devamını dileriz...

8. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    buda raporu(şu billgisayarı öğrenemedim gitti)

Sevgili arkadaşlar Allah herkesebeceriyi aynı oranda vermiyor.Şu balıkçılığa yoğunlaştığım kadar bilgisayara yoğunlaşsaydım raporda resimlerde aynı anda gelirdi.hatalarım olursa affalo. Gelelim rapora;yer Mordoğan eski liman içi Bilenler bilirmordoğanın göbeği.kullanılan malzeme 0.23-025 misinave ucuna tek iğne.Hepsi bundan ibaretgerisi nasip ve şans işiama yanarım yanarım halalimanda bağlı olan teknelerin ipine dolanıpta en az 5 kğlık kaçan trofeye yanarım.BU ARADA BENLE GELMEYİP ISRARLA HAVANIN PAZAR GÜNÜ ÖĞLEN BOZACAĞINI SÖYLEMEME RAĞMEN BENLE GELMEYİP BODRUMA KAÇAN SERDAR KARDEŞİMİNYARDIMLARINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİM.Av şekline gelince kıyıdan olabildiğince ileri at ve sabırla bekle.herhese saygılar.bu arada raporuma cecap vern arkadaşlarıomın hepsine teşekkür edyorum lütfen beni yanlış anlamayı alışamadım hala şu lanete.

9. kadirozkan

kadirozkan kadir özkan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 6 kg
    tebrikler güzel av olmuş,rasgele...

10. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    buda raporu

arkadaşlar levrek 2.370 gr geldi diğerlerinide siz oranlayın artık

11. simendifer

simendifer Sennur

Erol bey sizi çok kıskandım. Hem levrek hem de mırmır bir arada. Yani durmadan peşinde koştuğum iki balık. Tebrik ederim, gerçekten balıklar harika. Daha da bereketli avlarınız olur umarım, rast gelsin. :)

Şeref, kusura bakma ama sevgilimi sana kaptıramayacağım. Şu sıralar onun peşinde ben varım. :p

12. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Erol abi tebrik ederim çok guzel bir av olmuş..:)

Bir iki sorum olacak..:eek:

Birincisi Mordogan limanının içinde herhangi bir yer olabilir mi yoksa belirli bir noktanız varmı..:confused:

İkincisi düzenek olarak tek igneli takım demişsiniz..Gezer kurşunlu takım mı kullandınız ve igne marka ve numarası nedir acaba..:confused:

Üçüncü olarak da yem olarak ne kullandınız..:confused:

Şimdiden teşekür ederim.:)

13. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    sevgili hakanım ben genellikle limanın sahil güvenlik olan yani açık denize yakın olan tarafına oturuyorum.iğneye gelince emin ol balıkiçin fark etmiyor ama bu defa ben 1251 mustat serisinin2 ve 3 numaralarını kullandım.sapı uzun olduğu için mamu iğnede daha düzgün duruyor bide benim kullandığım mamaunların ölü olduğunu düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın sevgiler

14. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    sevgili hakanım sorunu yanıtladım sanıyordum fakat eksik olduğunu fark ettim.takımlara kurşun veya herhangi bişi bağlamıyorum balık o kadar hassaski hemen huylandımı iğneyi atıveriyo.onun için her zaman deri ince m isina ince misina

15. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    sevgili Sennur hanım.anladığım kadarıyla İstanbuldasın ben balıkçılığa orada başladımparmağımda hala sarayburnundan çektiğim kofananın diş izleri var.Bizim nasibimizede sizler şimdi oralarda istavrit kıraçalarıyla boğuşurken biz izmirdeki avcıların bu seçme av şansları olabiliyo saygı ve sevgilerimle

16. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Sevgili Erol abicim tebrik ederim güzel av olmuş afiyet şeker olsun :)

17. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    sevgili müjdatım teşekkür ederim sizide pazar günkü avınızdan ötürü kutlarım malum sebeblerden eğer avlağa erken oturabilseydiniz o benim sevimli kalfam bilgisayar ustam avcı perdecimle çok dahaiyi av yapacağınıza emindim sevgiler

18. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    müjdat bornovadanmışsın tanışalım örgütlenelim şu manisalıların tekelini kıralım

19. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka

Tabii abi ne zaman istersen ben yıllardır Bornova'dayım ;)

Ama benim balık gurubun onlar zaten abi biz en iyisi senide bizim guruba alalım :cool: :D

20. simendifer

simendifer Sennur

Haklısınız. Siz mercan (ve familyası), çipura, karagöz (ve familyası), levrek gibi balıkları yakalama şansına sahipsiniz ne güzel. Tabii bunda biraz da yerel balık olmalarının etkisi var. Burası boğaz olduğu için, genellikle balık geçişlerinde sezonluk yakalamak zorunda kalıyoruz. Kurulan cümleler hep "lüfer zamanı", "zargana zamanı" v.s. şeklinde. Bunun dışında Marmara'da sürekli olarak bulunan tek bir balık var o da istavrit ve tabi genellikle küçük büyük bakılmadan avlanıyor. Ama ben istavrit tutmadığım için, ne yazık ki zaman bulduğumda İstanbul'a yakın ama merkez olmayan avlaklarda şansımı deniyorum. Bu da sıklıkla olan bir şey değil. Yani benim balıkla buluşmam ne yazık ki çok fazla olmuyor. :( İstanbul merkezde sadece izmarit avlayabiliyorum. :eek: Gerçi dün gittik ama onu da yakalayamadım. :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.