SELÇUK ABİ ARAMIZA HOŞGELDİNİZ. Eski balıkçılardan abimizi aramıza kattık artık. Selçuk abinin buraya üye olmasının sebebi bizim sitedeki arkadaşlığı ve dostluğu görünce aramızda bulunmaktan mutluluk duyacağını belirtti, bizde Selçuk abi gibi insanların aramızdan olmasından mutluluk duyacağımızı söyledik ve üye yaptık onun yerine ben tanışma başlığını açmak istedim .. Ailemize hoş geldin abi..
Selçuk Abi..? Sanırım son istanbul tekne muhabbetindeki abimiz... Hoşgelmiş sefalar getirmiş.. Hamdi, imza ayarlarını unutmazsın umarım..
abi imza ayarlarını ellerimle yaptım selçuk abi kendini daha iyi tanıtacaktır.. ben hoşgeldin demek istedim ondan önce
Merhabalar Selçuk bey; Ailemize katılmakla en iyi kararı verdiniz sizide aramızda görmekten, sizden gelecek bilgileri paylaşımları merakla bekliyoruz...
Merhaba Selçuk abi, aramıza hoşgeldin İmza ayarlarınız olmamış, Hamdi arkadaşımız yapamamış Ayrıca da sizi bize hiiçç tanıtmamış Bize kendinizi tanıtırsanız seviniriz... Tekrardan hoşgeldiniz ve sefalar getirdiniz. (Bu arada Hamdi, s ve d harfleri klavyede yanyana, arada yanlışlıkla Hamsi yazarsam Hamdi yerine sakın kızma Demin yazıyordum neredeyse Daha doğrusu Hamsi yazmışım sonra düzelttim arkadaşım valla kusura bakma )
Kusura bakacak ne var bunda? hatta iltifat bile sayılabilir Karadeniz'de. Malum ya Hamsi, Hamsidir, geriye kalanlarsa sadece Balık.
Haklısınız Mahir amca, banimki de latife sadece Keza, bizim Hamdi'den hamsi olmaz (Bu arada msnden tehdit alıyorum, boğaz sularına atılmak gibi v.s... Hem de bu kış gününde Mahir amca kurtarııınn beniii Atacak beni suya )
Hamdi'nin msnden yazdıkları Demek Mahir amcaya şikayet ha, bittin sen... Bak bak... Dili boyunu geçmiş... Uzaktan konuş sen öyle... Boğazda suya atılacaksın nıhahahaha İşte beni böyle tehdit etti msnden, işte böyle... Korkuyorum, biri bana yardım etsin.. Ayağı kaydı düştü derlerse inanmayın sakın... Mahir amca kurtarın beni, size şikayet ettim diye de tehdit ediliyorum
Nasılsa Vaniköy'e gelecek. Aldığım duyumlara göre de benim mahallemde geziyor, Kara Murat'ın teknesiyle balığa gidiyorlarmış. Heh Heee! ben bilirim yapacağımı, sen merak etme kızım
Teşekkür ederim Mahir amca Sizi çook seviyorum Bu arada Selçuk bey, konunuzu dağıttım özür dilerim, ama tehdit alıyordum üzgünüm Korumaya alındığıma göre artık son veriyorum Anlayışınız için şimdiden teşekkürler
Ooo..Selçuk abim de gelmiş.. Şimdi tam aile olduk işte,sırada kardeşim var tabii.. Onuda unutmamak lazım.. Sayın selçuk abicim,paylaşımlarını ve dostluğunu sabırsızlıkla bekliyoruz, Aramıza hoşgeldin,her daim bizlerle ol Bu arada imza ayarlarınıda yapta rezil olmayayım burada