Tarih: 29.10.2006 Pazar Yer : Eski Foça/Orak Adası Arkası Yem: Sülünez.Boru Kurdu. Av Saati :10.00 15.00 Arası Grup üyesi arkadaşlar merhabalar; Uzun bir aradan sonra program dışı ani bir kararla ben dahil üç arkadaş Eski Foça'dan ava gitmek için 07.30'da teknemizide alarak yola çıktık 09.00 gibi kıyıya vardık havanın biraz sert olmasına karşın tekneyi suya indirerek av yerimize dogru yola koyulduk bu arada büyük denizden açılırken liman içerisinden açıga dogru sırtı çekmemize ragmen şansımıza birşey denk gelmedi.Saat 10.00 gibi av yerimizdeyiz oltalarımız suda avımızın başlaması ve dönüş saatimiz arasında dört kilo'ya yakın büyük ve orta boy mercan,karagöz, avlama fırsatımız oldu bunların haricinde ne kupes,ne istavrit,nede izmarit denk geldi sanıyorum o günki av şansımız mercan ve karagöz üzerineydi sonuçta ben ve yanındaki arkadaşlarım güzel ve bereketli sayılacak bir av ve pazar günü geçirerek dönüş yoluna koyulduk.Yanlız fotograf makinemi yanımıza almayı unutmuş oldugumuzdan dolayı av günümüz ile ilgili fotograflarımızı sizlerle paylaşamıyorum inşallah bir sonrakine diyelim.Hepinize iyilik ve saglık dolu bir hafta geçirmesini dilerim.Rasgele, İgneleriniz keskin avınız bereketli olsun. Rasgele.:) :)