bazi zevkleri abartmanin zarari olmaz .bi iş yapiyorsam en isisni yapmaya çalişirim bende . kullanacağim veya işime yarayacak her malzemeyi bende aliyorum. bi ara hepsini çantaya yükleyip gitmiştim lazim olur diye . .sonra 2 hafta sonra ben bir iki takim hazirlamak için takım çantası arıyorum evde bulamadim dedim arabada herhalde baktim arabadada yok aldi beni telaş acaba yıkamaya götürdüğümde bagaji temizletmiştim ordami kaldi ara ara bulamiyorum. aklim gitti .baya bi para vermişim .dedim ben bunu avlak yerinde unuttum .dönüşte hava kararmaya başlamişti demekki kaldi orda. yavaştan bi takım çantası bobin misina kanca falan aldim .ufaktan başladim .yine tekrar ayni arkadaşla baliğa çıktık .sabah 5 te avlaktaydık dedik hemen oltalari atip kahvalti moduna geçelim kilim falan indiriken arkadaş elinde benim takım çantası geliyor dedim herhalde sabah açlıktan rüya görüyorum. kilimin altinda kalmiş benim çanta arkadaşta dikkat etmemiş .son gittiğimiz avin üzerinden 2 hafta sonra falan kaybolduğunun farkina vardiğim için benim araba ile gittim saniyorum hiç sormadim arkadaşa .sorsam oda baksa bulacağiz .ben hep kendi aracimla gittik saniyorum. özet 'Allah, sevdiği kulunun önce eşeğini kaybettirir, sonra buldurur' sana tavsiye malzemeleri bir arad bulundurma yumurtalarin hepsini ayni sepete koyma yani. ayrica dolar artip duruken iyi bir yatirim bile denebilir .malzeme bozulmaz çürümez sonuçta .
bu fotoyu çekip yayınladıktan sonra birkaç tane daha aldım her seferinde bu son diyorum ama son oluyor. bir arkadaş bu balığı şu yemle yakaladım deyince direk dalıyorum av marketi hizmeti sunan bilindik sitelere.