herkese merhabalar,eski avlardan bazi resimleri sizlerle paylasmak istedim.umarim begenirsiniz.baliklar ayni akarsuda degisik zamanlarda yakalandilar.sazan misirla ve incecik bir kanca ile yakalandi.iyi bakildiginda kanca agzinda gözükmektedir.digerleri fly ve sahte ile yakalandi.iyi seyirler. 11kg agirliginda bir tür sazan 4kg civari 72cm kirmizi benek fly ile yakaladigim türkcesini bilmedigim baliklar kücük bir levrek geri iade edildi yukaridaki ala kiyaslamak icin, digerleri 30cm den büyük gökkusagi alalari
Güzel avlara imza atmışsınız tebrikler balıklar gerçekten çok güzeller Güncel avlarınızıda görmek isteriz bereketli avlar dilerim rastgele
1. resimdeki balık Türkiye sularında varlığı iddia edilip,avı yasaklanan(DÜNYADA İSTİLACI BALIKLAR LİSTESİNDE OLUP KURTULMAYA ÇALIŞILAN) meşhur!!! ot sazanı (Ctenopharyngodon idella) 4. resimdeki ise barajlarımıza doldurulan ,tatlı su levreği (perch) Perca fluviatilis yerine aşılanmış olması gereken gölge balığı(Thymallus thymallus).
baliklar çok güzel. o turnalarin agziyla pek bi hasir nesir olmusunuz, tevsiye edilen bir durum degil tuttumu yarisini hatira saklar
Büyüklüğünden mi bilmiyorum ama 2. resimdeki balığın ağız ve çene yapısı alabalığa göre biraz farklı geldi. Güzel avlara imza atmışsınız tebrikler...
tesekkürler.evet o balik bir kirmizi benek ama daha cok somona benziyor,oldukca yasli bir erkek.bunu alt cenesinin yukariya dogru kivrilmasindan anliyoruz.yakaladigimda bende cok sasirmistim somon mu yakaladim diye.ama avlandigim akarsuda bu imkansiz iyi günler..
tesekkür ederim,insallah haftaya alabalik sezonu kapanmadan bir av gerceklestirecegim.kayda deger baliklar olursa bildiririm.iyi günler...
av çeşitliliği bakımından guzel avlar olmus her balıgın avı faklı heyecanlar yaratır ınsanda ne mutlu sana sen bunları yasayabılmısın tebrık ederım