Selam Deniz, bu avınız için tebrik ederim. Bizim raporlarımızdan faydalanmış olmanıza da ayrıca sevindim. Bence şamandıralı takımla avcılık, amatör balıkçılık açısından pek çok üstünlüğü olan bir av çeşidi. Avdan alınan zevk, yakalanan balıklar, avın nispeten daha sakin ortamlarda yapılması gibi pek çok avantajı mevcut. Diğer av türlerinden sadece Boğazdaki surf kamışla rapala avcılığını bu av türünden üstün tutarım. Bu av türüne başlamanıza sizin adınıza çok sevindim. Şamandıralı avcılıkta uzun süre beklemek, eli boş dönmek de var. Ancak ısrarla denemeye devam ederseniz çok büyük keyif alacağınız anlar yaşayacağınıza da garanti veririm. Rastgelsin.
Tekrar teşekkür ederim üstat.. Bu arada iğne seçimi ve şamandıra boyu ile ilgili yaptığın değerlendirmelerin ne demek olduğunu daha iyi anladım Basit gibi görünse de basit bir yöntem değil cidden..
Şehir dışında olmam nedeniyle katılamadığım bu güzel eşkina organizasyonunda, eşkinayı alan Sabri ve Deniz kardeşimi yürekten kutluyor, daha nice güzel ve bereketli avlar diliyorum. İkinci rapor çok yakındır, haberiniz ola