Eşkina Avında Su Samuruna Raslatık Balık Avı Trabzon

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında levrekavcısı61 tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tebrikler güzel bir avolmuş. O su samurları burda da var balık bırakmadı namussuzlar :D Bir avlakta 3-4 tane gördük birinde de 1 tane nereden geldi bu hayvanlar bilmiyorum ben onları tatlı suda yaşar sanırdım hep belgesellerde afrikada felan görürdük .

2. fortuna

fortuna fatih

Favori Kamış:
    crivit
    Favori Makine:
    crivit
    En İyi Avı:
    yayin 45 kilo
    oguzelim karadeniz 3 gun boyunca bir tek baligini vermedi bana olmasi gerekn herseyi yanimizda goturmustuk ustelik oranin yerlisi arkadaslarla gitmistik gecenin bi yarisi o uzun dalga kiranlarin en ucuna mavruk mu diyolar bi tur balik cesidi imis sirf tuzlu su tecrubemiz olsun diye ama vermeyince vermiyor nasip degilmis tabii isin ironi tarafi o bolgenin insani balikla gecimini surdurur ben tek bir balik bile yakalamiyamadim konu trabzon olunca icimdeki yarayi acayim dedim :))) tebrikler buarada su samuru meselesine gelince bende sasirdim

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler, güzel eşkinalar, afiyet olsun.:) :) :)

4. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    sazan 5kg,levrek 1.5 kg kofana
    öncelikle güzel av oltanızın ucu boş kalmasın.Ama enterasan olan birşey var su samuru biz tekirdağdayız bu hayvanlar yaklasık 3 ay once burdada hortladı hemde 1 deil 2 deil tam 4 tane karsıma dikilip birde suyun icinden bakması yokmu bu hayvanları yabancı gemilermi saldı acaba denize yoksa hayvanlar doganın dengesi bozulduda tatlı sudan cıkıp artık tuzlu suyamı uyum sağladılar belgesellerde gordugum hayvanı artık ava gittigimde her daim tekirdağ kıyı seridinde goruyorum ne hikmetse..

5. TPCX

TPCX sefa y. b.çekmece

En İyi Avı:
    sargoz 2.1 kg
    tebrikler gerçekten çok güzel av olmuş...

6. levrekavcısı61

levrekavcısı61 Ekrem

Favori Kamış:
    El oltası.
    Favori Makine:
    yok
    Teşekkürler,Sizlerede Bol sanş diliyorum.Ayrıca bende hayatımda Karadenizde ilk defa görüyorum.

Teşekkürler,Sizlerede Bol sanş diliyorum.Mavruş bizim yörede Eşkinaya verilen isimdir yani resimdeki balıklar Mavruştur.Birde avlak yerlerini ve mevsime göre kullanılan yemi iyi bilmek lazım gece boyunca sabır isteyen zor bir avcılık yöntemidir birde kayalara takılan takımlar bazen insanı cileden çıkarır bu gece boyunca 5-10 kez tekrarlanabilir.Bazende balık yemi alıp kayaların arasına girerki misinaya asılmadan misina boş bırakılarak beklenir.Bazende ne yaparsan yap hiç vurmaz balığın yuvasından çıkması için dua ederiz:)

Teşekkürler,Sizlerede Bol sanş diliyorum.Ayrıca bende güzel avlarınızdan dolayı özellikle sizi tebrik ediyorum ve sizin raporlarınızı takip ediyorum inşallah bu işe yeni başlayan arkadaşlara bir faydamız olur bu iş paylaşıldıkça öğrenilir bizde böyle öğrendik çocukluğumdan beri yirmi yıl geçti hala zevk ile yapıyorum.

Teşekkürler,Sizlerede Bol sanş diliyorum.Balıkçı diğer arkadaşlarada soracağım bizden başka gören varmı Trabzonda bizde şaşırdık acıkçası.

Teşekkürler,Sizlerede Bol sanş diliyorum.

7. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Tebrikler güzel av yapmışsınız.
    Su Samuru maalesef burada da var,ilk karşılaştığımda 2000 senesiydi ve gece ellerimi yıkarken karşıma çıkmıştı ki o anı hiç unutamam.

Şimdilerde sayıları artmış,kendilerine en verimli avlaklarda yuva yapmışlar.