Eşkina dedik murada erdik

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında melikşah tarafından paylaşıldı.

1. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler abi, güzel boyda bir eşkina. Bu balığı ilk anda fotoğraf çekmeyince görsel olarak çirkinleşse de aslında çok güzel, çok zarif bir balık. :)

Niceleri rastgelsin. :)

2. Çağrı AYDOĞDU

Çağrı AYDOĞDU Çağrı AYDOĞDU

Favori Makine:
    alba star double60
    İyi Haftalar

Merhaba Erkan Bey. Yanlış anlaşıldığımı :confused: , galiba sizin ön yargılı davrandığınızı sanıyorum.

Dikkat ederseniz avınızı destekler ya da tenkit eder hiç bir ifadeye yer vermedim idk . Düşünmedim de.

Raporlarıma bakarsanız avlarımda havyarlı balıklara yer verdiğimi de göreceksiniz. :(

Ama bu avlar benim tecrübe eksikliğimden kaynaklanıyordu. Bilseydim serbest bırakacağım avlarım da oldu.

Ama bunu anladığımda iş işten geçmiş olduğu için daha nasıl bilgili ve dikkatli olabilirim diye tecrübeli olan avcı arkadaşların yorumlarına müracaat ediyorum. Ki bir daha en az hatayı yapayım.

Bakınız Volkan Bey ne kadar güzel yazmış. Doğru/yanlış tartışılır belki. Daha iyi bilen de olabilir içimizde.

Tecrübe ve bilgisini paylaşmış. Sizi de eleştirmemiş. Ben Volkan Bey'in hassasiyetini takdir etmek için konuya dahil oldum. Size hiçbir şekilde eleştiri maksadım olmamıştı.

Başarılı avlar dilerim herkese.

3. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Tebrikler eşkina tosun gibi :)