Galiba haklısın , hem cümle düşüklüğü yapmışım hemde bağlaçları yerinde kullanmamışım , canlı tekeler bile belli bir zaman sonra diye devam edeceğime kestirmeden dalmışım, Tarkan karides diye sorunca bende hiç vurgulama yapmadan direk yazıya girmişim.
c Alıntı: SMyildiz2009´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster murat abi süpersin valla çok faydan dokundu ..neyi nereye takıcagımı bile bilmiyodum sayende ögrendim ..sağol abi bu resimli anlatışın çok yaydalı oldu bana İstanbul' da neredesin? __________________ ____________________ Murat SÜLÜŞ 1971 Kartal - Pendik Istanbul murat abi tünaydın istanbulda güneşli-Bağcılar da yim ben .avlak olarak boğaza,köprüye,yeşilköye gidiyorum.ama minik kraçalardan başka bişey tutamadım daha
Daha tünaydınlık olmadık yahu, Günaydın, Avrupa yakası kıyıları, Yeşilköy tarafında eşkina yakalayanlar var, İstanbul raporlarını bir araştır istersen. Ben eşkina tutmaya başladığımda diğer tüm balık avlarını unutmuştum, daha yeni yeni farklı balıklar denemeye başladım, 10 yılı geçkin sür oldu, eşkina aşkıyla, sadece eşkina peşinden koşmaya başlayalı.
Ümitim takımı edinmeden önce tavsiye istemen beni onurlandırdı. Hayırlı olsun yeni spin takımın, benim içime çok sindi, eminim senin içinede sinmiştir. Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin, gönlündeki avlara denk gelesin. Hayırlısıyla Dikili'ye bir git gel, İstanbul dönüşünde yapalım senle at-çek
slm günaydın murat abi nasılsın ?? dün balık malzemecisine gittim ne var ne yok aldm şimdi iş bunları faliyete geçirmege geldi abi .rapala aldım iki tane ..bunları takım haline getirmek istiyorum.rapalayı fırdöndü ile kamısın misinasına baglasam hani kursun takılırsa kopsun rapala kalsın diye olur mu abi ??
Hadi hayırlı olsun, iyi günlerde ve tadında avlarda kullanmak nasip olsun, nasıl olacak o öyle anlamadım ki?
Boğazda sahte düzeneği bu aşağıdaki gibi, eğer takılacaksa, kurşunun kopup, sahtenin sağlam gelmesi biraz zor ihtimal, dediğim gibi ben boğazda avlanmadım hiç, ağırlıkla birlikte sahte de kullanmadım, boğazda avlanan arkadaşlar daha yardımcı olacaklardır umarım.
c sağol abi .kamıstan gelen misinaya klipsi fırdondü ondan sonra 1.5 -2 kulaç 0.30 luk misinanın ucuna rapala takıcam .kursunuda ayrı bi minasa çekip 50 cm lik fırdondüye taksam nasıl olur abi
kurşunu ayrı bir misina çekip, koyarsan, eğer uzun tutarsan atış esnasında kurşun önden, rapala arkadan, gideceğinden dolaşmalara sebep verecektir.