Sağol Alico kardeşim bizimkiler mum ışığı kadar olsada, sen gençlerin önünde fener gibisin. Işığın hiç sönmesin sevgiyle kal rastgelsin.
Muhammer abi tebrikler.Yazdıklarınızda haklısınız yanlız boru kurdu ve kaya kurduna malesef istavirit,gümüş ve bilimum başka balıklarda saldırdığından tekenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Benim yem olarak ilk tercihim tekedir o yüzden.
Sağol can kardeşim söylemlerinde haklısın hem tekeye daha irileri gelir, fakat bur da öyle teke katliamı var ki inan için sızlar, adama bir avuç teke lazımsa bir kova ile gidiyor üstelikte yumurtalı teke ile inanır mısın, bir ara tekeye hasret kaldık ticaretini yapanlar ayrı onun için alıyorum iki paket boru kurdu bana yeti yorda artıyor nasipte varsa alıyoruz yoksa dönüyoruz sağlıcakla kal rast gelsin.
tebrik ederim abi birkaç gün bekledim raporu atacaksın diye üç gündür nete giremiyodum o arada atmışsın demiri sıcağıyla dövelim artık ya neyse balıklarda güzelmiş hani
Sağol ozan geçen geç cevap verdiğim için kusura bakma her zaman kendi konularıma bakmak aklıma gelmiyor şuraya bir kaç rapoda sen atarsın artık bekliyoruz selamlar.
Bu sene dalgalardan dolayı bize nasip olmasada, babalı kayalıklarında şamandıralı takımlarla eşkina avına şahit olmuştum. Paylaşım ve bilgiler için teşekkürler...
Sağol fatih tatili karadeniz sahillerinde yapıyorsun herhalde geldiğinde haber vericektin kradenizde deniz 2,4 olması lazım yoksa kıyıda duramassın denk gelirse seneye *** rastgelsin.
Muhammer abi, Genel Konular başlığı altında Eşkina ve taşları adındaki konuda acil eşkina taşı ihtiyacı olan bir kardeşimiz var, eğer sizde varsa bir ilgilenebilirmisiniz rica etsem