Murat, adaş adaşa bunu yapar mı? bir değil, iki değil, üç değil, bi sürüüüü Ellerinize sağlık kardeşim, Allah tadında avlarınızı daim etsin, bu garip abine de dua et ara sıra
Güzel balıklar, özlemişiz gözümüz gönlümüz açıldı.Ellerinize sağlık.Aynı gece bizde balıktayık.Bir adet iri eşkinanın dışında gelenler yavruydu.Sanki ana okulu açtık(tabii ki geldikleri yere iade edildiler).İki vuruş aldım ilkinde misineme güvenmeme rağmen tasmalarken boncuğunüstünden yaklaşık 4-5 metre yukarıdan misine patladı. İkinci vuruşu aldım.taşa yakın dışarı alırken kamış üçüncü parçadan ikiye kırıldı (hani kaçan balık büyük olur derler ya) bu güne kadar yakaladığım en ağır eşkina gibi geldi bana. Bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.Yanımda kepçe olmadığı için balığın arkasından bakmak zorunda kaldım.Arkadaşlar Yalovada üç oldu meraları yokluyoruz henüz rapora konu olucak kadar iyibir av yapamadık.Umarım bizlerde şeytanın bacağını kırarız.selamlar.
bazen aynı olaylarla bizlerde karşılaşıyoruz ismail abi şu anda marmarada ışıklı şamandırayla beraber bir eşkine dolaşmakta zaten gören olursa bilinki balıkçı pehlivanın