eşkina aret abi ben de eşkina bir kaç kez aldım takımı değişicem geçen avlak yerimde eşkinaya denemekteydim genç bir arkdaş geldi el oltası ile 1 eşkina iri 1 karagöz aldı tamam abi dedi yemleri verdi gitti anladım ki bu balığın olta takımı tek iğne kıstırma kurşun galiba öyle deniyicem baklaım gelinciklerden bıktım yardımlarınızı görüşlerinizi bekliyorum ustalarıma selam saygılar
Tebrikler Aret kardeşim, yine eşkina show yapmışsınız:thumb: Can tatilden döndüğünde yaptığınız bir eşkina organizasyonuna bende katılmak isterim, sizcede uygun olursa
Teşekkürler. Teşekkürler, pek bir değişiklik yok gece avlarına devam Teşekkürler Özkan. Senin teke merasında teke kalmamış, bunların yerini gösteririm sana Teşekkürler Eşkina'nın tadı gayet güzel, ızgarası lüfere benziyor Teşekkürler Teşekkürler İlyas Teşekkürler Hüseyin abi. Sağol Atıl abi, karidesler gerçekten çok iyiydi, evde pişirilirse güzel bir meze çıkar
Teşekkürler Hasan abi. Teşekkürler Uygar. Teşekkürler. İnşallah Teşekkürler. Sağolun Sağol Eser, kısa gecenin karı bunlar Bir ara birlikte çıkalım artık şu gece avına. Teşekkürler Sağolun İnşallah gelir, bizim de beklentimiz o
Evet, şeytan oltası denilen o takımın eşkina için çok verimli olduğunu ben de duymuştum. Eğer mekan müsaitse kesinlikle denenmelidir. Bizim avlandığımız kayalık yerde onu pek kullanamayacağımız için şamandıralı takımlarla avlanıyoruz. Teşekkürler İsa abi, biz de seninle avlanmayı çok arzu ederiz
Aret ustadim oncelikle tebrik ederim... Gercekten guzel ve basarili bir av olmus... Rica etsem kullandigin takimin resmini paylasabilir misin? Buna ek olarak bircok konuda yaptigin yorumlar , sagduyulu yaklasimlarin ve yardimseverligin icin tebrik ederim. Bereketli avlarin olsun...
tebrikler güzel av olmuş bende cumartesi aksamı gittim ama denizden sadece muhabbete gelen arkadısı cıkardım elini yıkamak isterken denize düştü benim ilk eşkina avımdı biraz acemilik birazda yem sorunu vardı sanırım .bu hafta iyi bir avlak tavsiyesi alırsam yardımcı olabilicek arkadaşlardan tekrar denemeyi düşünüyorum. oltanız balık kalbiniz sevgi hayatınız hep huzurlu olsun dostlar.
Teşekkürler İzzet. Takımın resmini aşağıdaki gibi çizmeye çalıştım. Takımda fırdöndünün 1 kulaç üzerinde stoper oluyor. Buraya fosforlu şamandıra koyuyoruz, stoperle fırdöndü arasında hareketli oluyor. Kullandığımız şamandıralar genelde 5 gramlık. Fırdöndünün altına da 1 kulaç uzunluğunda 2 köstekli takım bağlıyoruz en alta da 2 tane küçük kıstırma kurşun takıyoruz.
Teşekkürler İzzet. Takımın resmini aşağıdaki gibi çizmeye çalıştım. Takımda fırdöndünün 1 kulaç üzerinde stoper oluyor. Buraya fosforlu şamandıra koyuyoruz, stoperle fırdöndü arasında hareketli oluyor. Kullandığımız şamandıralar genelde 5 gramlık. Fırdöndünün altına da 1 kulaç uzunluğunda 2 köstekli takım bağlıyoruz en alta da 2 tane küçük kıstırma kurşun takıyoruz.
aret usta çok alçak gönüllü bildiklerini sunmaktan esirgemeyen adam gibi adamsın bazıları var adama bilmediğin bir konu hakkında soru soruyon adam seninle alay ediyor bencilliği boyunu aşıyor.öyle insanlar var.her yönünle takdire şayansın.tebrikler saygılar ustaaa
Sevgili dostum Aret benim yokluğumda süper bir ava imza atmışsın tebrikler:thumb: Bu arada balıkların maşallahı var.Süper süper süper...
Tebrikler Üstad, döktürmüşsün yine, harika eşkineler. Ben Zeytinburnu ' ndan denemiştim birkaç kez . Fakat teke çıkarma imkanı olmadığı için yakınlarda yemsiz gittim. Orada kaya kurdu hesabına batak kurdu satanlar var. O yemlerden kullandım. Tabii ki sonuç ' 0 ' ; ( cyr
Rica ederim, ben de çok şey öğrendim buradaki yardımsever insanlar sayesinde. Aynı şekilde ben de avlak yeri vermek hariç, bildiklerimi dostlarla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Yokluğunda ancak bu kadar oldu Can, dönünce showa kaldığın yerden devam etmeye başladın Evet yem oldukça önemli. En iyi yem boru kurdu ama istavritlerin dadanmaması açısından en iyi ve en kolay takılan yem teke. Teke'ye ufak tefek balık vurmuyor, vuruş oldu mu mutlaka iyi bir balık geliyor. O batak kurtları ise zaten en küçük balıklar tarafından hemen paramparça ediliyor. Çok teşekkür ederim ustam, saygılar.