Arkadaşlar bu eşkinanın taşlarıyla ilgili forumumuzda daha önce konu da açılmıştı. Burada birkaç kez adı geçmiş ben burada bildiklerimi paylaşayım. Eşkina ve minekop balıklarının beyinlerinden 2 adet taş çıkar. Bu taşlar limon suyunda eritilip içilir ve böbrek taşını döker. Tüm böbrek rahatsızlıklarına değil ama sadece böbrek taşına faydalıdır. Ben çok kişiye verdim ve iyi gelmedi diyen olmadı (son verdiğim kişi hariç - o da ben taşı verdiğimde kıvranıyordu ağrıdan şimdi zıpır zıpır ama nankör işte ) Neyse çok laf etmeye gerek yok eğer yeğeninizin böbreklerindeki rahatsızlık taştan kaynaklanıyorsa, elimde birkaç tane taş var bana özel mesaj atıp adresinizi iletirseniz seve seve tarifle birlikte yollarım.
Arkadaşlar orhan dükkanı ahırkapıya taşımaya karar vermiş. Radarın oraya tezgah açacak bilginiz olsun.Git gel yol masrafından da kurtulurum dedi.Ek iş olarak ta balık tezgahı ve aktar açacakmış. Gel vatandaş böbreklere tedavi burdaaaaaaaaaaa Bilgilerinize
Abilerim sizin raporlara bakıp bakıp içleniyorum sonra mavruşgile gidiyorum lanet olası ağcılardan bi nane yapamıyoruz