eşkine ve bir yabancı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında murat_krkmz tarafından paylaşıldı.

1. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Murat kardeşim gerek avın gereksede geri saldığınız ufak eşkinalar için ayrı ayrı tebrikler, bir arkadaşımız eşkina taşların satışı için site bile kurulduğundan bahsetmiş , bence sitemizden eşkina taşı isteyenlerin bu meçhul siteye üye olup olmadıklarını takip etmekte fayda var derim , bildiğimiz dostlarımız için değil bilmediklerimiz için geçerli olmak kaydıyla,yani beleşe taş temin edip ticaretini yapabilirler.

2. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Hem duyarlılığınız hemde güzel avınız için tebrik ederim. Her daim avınız bereketli olsun.

3. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Tebrik ederim Murat dostum bu tarafta açılışı yapmış oldunuz avınızdaki duyarlılık herkese örnek olur umarım.Kikla bizim bu tarafta sıkça rastladığımız bir tür,özellikle eşkina avında oltalarımızı her zaman ziyaret edebilir.Ben yemedim ama usulünce pişirildiğinde çok güzel olduğunu söyleyenler var.Bu güzel ve keyifli avlarınızın devamını diliyor,rasgele diyorum.

4. bazalika

bazalika mehmet can

bende lapinaya benzettim eger yedıysenız onu ve tadı tabırı cahızse ot gıbıyse gercek anlamda ot balıgıdır lapina turu olabılır