daha acemi olduğum için çok büyük bir eşkine değil ama dil balıklarını beğenirsiniz umarım ilk vurduğum eşkinedir
Cem ceylan tebrikler. İleride daha büyüklerini de tutarsın umarım. Yalnız kafama takılan bir konu var, deniz görünüyor arkada bayağı uzakta. Sen evin balkonunda niye hala dlma kıyafetiyle ve kafanda gözlük şnorkelle geziyorsun k.. Poz vermek için mi ?
Arkadaşlar balık aslında eğerce sahilinde avlandı fotoğraf makinemi de dairede unuttuğum için balıkğı vurduktan 6 saat sonra çekildim
Balkonda bile dalis kiyafetlerinden kurtulamamissin... Demek ki var sende bir cevher daha iyi avlara insallah.
sağol abi ama ben elbiseden güzel bir resim olsun diye tekrar giydim 16 yaşındayım ama çoğu kişiden daha fazla bilgim vardır
Arkadaşlar ben kendimden eminim çünkü daldığım yerde ancak bu boyutlardaeşkine çıkıyor ama kasım ayında ise bunun 2 veya 3 katı eşkineler çıkıyor o zaman eşkine nasıl vurulurmuş göreceksiniz.
Sen abilerinin dediklerini bakma. Yakala o dediğin balıklardan sonra da sitede yayınla. Bakalım ozaman ne olacak..Sana nasıl iltifatlar aferimler yağacak.. Sevgi ile kal Rast Gele... Not: Kasım ayında Zıpkınla dalmayı düşünmüyorsundur umarım. Ben olsam dalmam kıyıdan yakalarım olta ile...