ESKİŞEHİR göl-gölet-barajları

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında ergungorgun tarafından paylaşıldı.

1. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Tarih belirleyin ben herzaman varım. İnşallah izin durumuda ayarlarız, valla harika olur derim.

2. Baracuda76

Baracuda76

Favori Kamış:
    Daiwa Kamış, Silstar Cx80 Makina
    En İyi Avı:
    3.350 gr Aynalı Sazan
    Sezon açılsın da bu konuyu ayrıntılandırırabiliriz.

3. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    saol arkadaşım eline koluna sağlık benimde bilmediğim göletler varmış eskişehirde ama ben bunlardan başka eskişehirde göletler biliyom hemde iyi balık veren slmlar

4. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    bende varım bi sarıyer yapalım arkadaşlar

5. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    üstat özdenke Gitmeyin Köylü Baraji Sahiplenmiş Tüfekle Ateş Ediyolar Haberriniz Ola Geçen Sene Gittik Azkalsin Nallari Dikiyoduk:d :d :d

6. kanyer77

kanyer77

Merhaba.Han göletine gitmeyi düşünüyorumda gittiğinizde verim alabilmişmiydiniz.Büyük sazan takılıyormu hiç?

7. Baracuda76

Baracuda76

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    3.350 gr Aynalı Sazan
    ==-Mehmet, bu göletler yeni yapılanlardan mı? Yoksa kıyıda kalmış yerler mi?
    ==-Özdenk tarafındaki gölet'e köylüler sahip çıkmışlar ve bu olayı gerçekten abartmışlar. Bunda haklısın.
    ==-Han taraflarına çok gittim. o civarda iki tane gölet var. Biri Erten köyüne varmadan Hanköy göleti, çok eski bir gölet. (2-3 sene önce en fazla kiloluk sazan aldık, balıklar çok küçüktü tek tük yarım kilo bir kilo geldi) İkincisi, Üççam barajı, Han ilçesini geçer geçmez solda. İlk yapıldığı seneleri takip eden 2-3 yılda çok iyi balık geldi. Lakin küçük aynalı ve normal sazan yavruları da bir hayli fazlaydı. 3 yıldır ne halde bilmiyorum. İki göletede 80-90 km yol yapmanız gerekir. Hanköy'ün yolu 1 km'si çok bozuk.

8. kanyer77

kanyer77

Çok teşekkür ederim

9. erengul

erengul

Han - Üççam Göleti

Arkadaşlar balık tutmaktan pek anlamam ama haftasonları şehirde kalmyı sevmediğim için bir arkadaşımla birer tane olta aldık. İyi kötü bildiğimiz yerlere kafa dinlemeye kaçıyoruz.

Han civarını da işimiz gereği biliyoruz, jandarma vs. açısından ve kalabalık olmayacağı için bu haftasonu oradaydık. Onca bilgisizliğimize ve acemiliğimize rağmen yaklaşık 6 saatte 5 tane aşağı yukarı 500 gr.lık sazan yakaladık.

Gidecek olan arkadaşlara tavsiyem, yolun karşı tarafındaki iki tane küçük koydur, 3 tanesini kayalıklı yerden aldık.

10. kanyer77

kanyer77

Yayın tutmak isteyen arkadaşları Çiftelere bekliyorum.Çifteler Eminekin arası 2.km çipil tabir edilen mevkii.şuan tam mevsimi.sakarya suyu çekiliyor.İster şamandıra ister zıpkın(dirgen).Bol şans...

11. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Kanyer kardeşimmi desem abimmi desem, imza ayarlanızı düzeltirseniz hitapda yanlış yapmamış oluruz. İnşallah yayın için sizleri rahatsız edeceğim. Saygılar.

12. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    tüm hemşehrilerime merhabalar,sezonun açılmasını merakla bekliyoruz,bir arkadaşım sarıyar de 14 kg lik sazan tuttuğunu söylüyor,gerçekten bu kadar iri sazanlar tutmak mümkünmü?yoksa arada sırada şanşa mı çıkıyor .bu sezonda mutlaka sarıyara gideceğim.Dodurgada israil sazanlarıyla uğraşmaktan bıktık,bir pelitözü vardı oda kurudu gitti bursalıların sayesinde.geçen sene kıranşeyh de balıkları çekmeye yetiştirememiştik,balıklar el kadarlardı ama sanırım bu sene kiloluk kadar olmuşlardır,sezonu orda açmayı düşünüyorum,şimdiden hepinize rast gelsin...

13. Baracuda76

Baracuda76

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    3.350 gr Aynalı Sazan
    Yayın için daha sezon açılmadı. Biraz sabredelim.Yasak dönemde yasak türleri avlamayalım.

14. BALIKÇI_26

BALIKÇI_26

Favori Kamış:
    FİBER 6.50 METRE / MAKARALI KARBON 4.50 M.
    En İyi Avı:
    4 KG YAYIN
    Mrb Arkadaslar Yeni Katildim Araniza Bana Kiranseyh Göletini Tarif Edermisiniz En Yakin Nerden Gidebilirim.amacim Yolu öğrenmek Balik Sezonu Açilinca Zorluk çekmeyelim.bu Hafta Sonu şöle Bir Dolaşmaya Gideyim Diyorum O Tarafa.lütfen Bilenler Yardimci Olsun

15. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    Biz Kıranşeyhe Bozüyükten Dodurga-Cihangazi yolundan gidiyoruz.Cihangazi yi geçtikten sonra sağ tarafa bir yol ayrılıyor,tabelada yazıyor zaten suluköy-karsak-kıranşeyh diye,o yolu takip et ,yol bir yerde ikiye ayrılıyor,sol taraftan devam edersen kıranşeyhe gidersin.kıranşeyhe gelince köyün içinden sağa yukarı doğru bir yol çıkıyor o yolu takip et seni göletin yanına götürür.gölet baya bir küçük.gölette aynalı sazan,havuz balığı ve tatlısu kefali bulunur,balıklar küçüktü biraz ama bu sene kiloluk kadar olmuşlardır sanırım,bende sezonu orada açmayı düşünüyorum allah nasip ederse,sana hayırlı yolculuklar...

16. BALIKÇI_26

BALIKÇI_26

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    4 KG YAYIN
    Tşkler. Cihangazi Yoluna Yeni Dodurganin Içinden Giripmi Gidicez Yoksa Eski Dodurgayi Geçtikten Sonrami Gidecez Yoksa Daha Dodurgaya Gelmedenmi? Bozüyükten Kaç Km Acaba? Köylüler Balik Tutanlara Bişey Diolarmi? Ne Tür Yem Ve Oltayla Avlanabiliriz? Yardimci Olursan Sewinirim

17. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    Dodurgayı geçtikten sonra ana yolu takip edeceksin,Cihangazi Dodurgadan sonra gelir,kıranşey tabelasını görene kadar anayoldan ayrılma,Bozüyükten 40-45 km kadar.Köylülerin bir tepkisi yoktu,biz küspeye solucan takarak avlanmıştık,kefal için tavuk ciğerini deneyebilirsin,bende ilk önce keşif için gitmiştim,göletin yolu biraz bozuktur arabanın tabanı yere yakınsa dikkatli ol derim..:)

18. BALIKÇI_26

BALIKÇI_26

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    4 KG YAYIN
    Verdiğin Bilgiler Için Teşekkür Ederim. Son Bişey Daha Sormak Istiyorum.acaba Sabahlari Ve Akşama Doğrumu Balik Veriyor Yoksa Günün Her Saati Av Veriyormu? Küçük Bir Göl Dedin Ondan Soruyorum

19. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    öğle saatlerinde fazla balık yapmaz,ya sabaha karşı yada akşam üzeri yapar,bu zaten çoğu yerlerde böyledir...

20. rüştü26

rüştü26

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 9.9kg
    hakan aramıza hoş geldin.