ESKİŞEHİR göl-gölet-barajları

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında ergungorgun tarafından paylaşıldı.

1. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    gürkan abi emin değilim ama gökçekaya oralara çok uzak değil diye bilmiyorum ama dediğim gibi emin değilim.

2. upsidedown

upsidedown

mihalıççığa çok yakın

3. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Yakın olduğunu biliyorum. Bnim hanımköy oralar. Bana yayın yakalayacak yer söyleyin, tarif edin. Bölgeyi biliyorum ama yerleri bilmiyorum. Yayın nerde çıkar bana o lazım. Sayıgı ve sevgilerimle.

4. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    selam gürkan abi.
    gökçekayayı sana tarif edemem bir kere gittim yolları bilmiyorum. ama yayın konusuna gelince gökçekayayı bi yayın cenneti olarak biliyorum.

5. aldonat

aldonat

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    14 kg yayın
    anadolu ünv.öğretim görevlisiyim samsunluyum balığa meraklıyım ama burada çevrem yok ve nerelere gidebileceğimi biliyorum bilgi verirseniz sevinirirm

6. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    sayın aldonat hoşgeldiniz sanırım siz bize bilgi vereceksiniz:D

birde imza ayarları isim istenirse soyad doğum tarihi falan yaparsanız hitapta kusurumuz olmaz tekrar hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

7. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    hoşgeldiniz,borabay diye bir yer var tam size göre bi yer içindede kuzular var,giderken bizleride unutmayın değilmi arkadaşlar..:D

8. Yücel

Yücel

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan/2.600 gr
    Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar..

Hakanım borabey göletinden bahsediyorsun galiba orası anadolu üni. nin mülkiyeti altında olması lazım çunki girişler yasak oraya. Yanılmıyorsam birde tesis dikti üniversite oraya dalgıçlık ve su sporlarıyla ilgili. Ama faliyette değil galiba bir yerlerde okumuştum. Kapıda sürekli bir görevli var A.Ü çalışanlarını bile almıyordu görevli

9. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Yücel torpil yapacak adam geldi bak. Bi yolunu bulup o bizi içeri sokar:) :) Aramıza hoşgeldiniz, Abi yap bi kıyakda şu kuzulardan birikitane alalım. :D :D Bizi almıyorlar abi içeri, arkadaşlar asistanım falan dersiniz olmazmı ? Saygı ve sevgilerimle.

10. cortez26

cortez26

Borabey göleti y.büyükerşen başkan sayesinde tüm balıkçılara kapatılmıştır.Mamuca tarafındaki gölet balıkçılara ve piknikçilere açık olacak şekilde yapmış fakat 180 derece dönerek su sporları merkezi yapmıştır.Anlıyacağınız ne borabey ne mamuca göleti balıkçılara açık değildir.Yayın konusuna gelince Gökçekayada eylül ve ekimde yayın olur.Bu sıcaklarda yayın dipde yatar.Belki gece yayın olabilir,oda canlı yem kullanılarak yakalanabilir.Gökçekayanın dibindeki süleler köyünden arkadaşım ki geçimini balıkçılıkla karşılıyordu.Balık yok sakın gelme diyor.Hatta bana şehirden bir iş ayarla diyor.Yani yorum size kalmış.Hafta sonu (pazar seçim günü)oy kullandıktan sonra kızıldamlara giden arkadaşlar 11 parça 350-500 gr arası sazan almışlar.Orası her zaman iş yapıyor.Bide acayip sıcakta tuttuklarına göre balık için orası şimdilik ideal.İsrail yayını tutmak isteyen varsa çiftelerde karaköprüde solucanla hava karardıktan sonra iş yapabilirler.Bu gece Antalyaya yolculuk var.Tüm oltalar deniz için hazırlandı.ya kısmet.....
    Herkese kazasız belasız iyi avlar.Yanlız küçük balıları geri atalım.....

11. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    yücel biliyorum arkadaş belki torpille bizleride içeri sokar diye söyledim:D

12. fresbeee

fresbeee

arkadaslar ben de aranıza katıldım ve müthis zevkli bir site bu aralar kızıldamlarda balık var ama cok kalabalık ve ufacık capakları topluyorlar söyle balık yakalayacak sessiz bir yerler var mı varsa tarif edermisiniz

13. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    aramıza hoşgeldin arkadaşım kendini tanıtsan ve imza ayarlarını yapsan daha iyi olur hitapta kusur etmeyiz :D

14. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Aramıza hoşgeldinde, bizden büyükmüsün küçükmüsün, yanlış yapmıyalım kendine bi ayar çeksen diyorum.

15. TuncayC

TuncayC

Favori Kamış:
    Sadece ve sadece OLTA!
    En İyi Avı:
    Tekirdag/Yeniciftlik 7,2 Kg Aynali
    Herkese merhabalar, Istanbulluyum ve Eskisehirde ogrenciyim.
    Bu yaz, yaz okuluna kalmak zorunda kaldim buralarda baliga gitmek istiyorum.
    Cevrede alabalik bulunan dere, akarsu, gol vb... var mi acaba?
    Gerci tum sayfalari okudum ama bu zamanlar da bu cevrede saglam aynali cikan golet, barajlar ismi alabilirsem cok memnun olurum.
    Saygilar.
    Tuncay.

16. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Kardeş burdan sana ne yazsak boş olacak, sen iyisimi alışveriş ettiğin marketteki amcaya sor, çevrede mutlak balık merakı olan biri çıkacaktır, öğlesine çok baraj ve gölet varki hankisini tarif edelim sana.

17. Baracuda76

Baracuda76

Favori Kamış:
    Daiwa Kamış, Silstar Cx80 Makina
    En İyi Avı:
    3.350 gr Aynalı Sazan
    Eskişehirde alabalık çıkan yer yok.
    Buralarda sazan ve yayın çıkar. En güzel balıklar sakarya nehrinde ama oranında sağı solu belli olmuyor bir bilen ile iyi bir yere gitmek gerekiyor.

18. TuncayC

TuncayC

Favori Kamış:
    Sadece ve sadece OLTA!
    En İyi Avı:
    Tekirdag/Yeniciftlik 7,2 Kg Aynali
    Cevaplar icin tesekur ettim herkese...
    Burada daha 2 senem var, cevaplardan anlasilacagi uzere en mantikli olay atlayip motora cevreyi gezip barajlari kendim kesfetmem gibi gorunuyor.
    Rastgele herkese.
    Saygilar.
    Tuncay.

19. MEMDUH

MEMDUH

Slm arkadaşlar ben gökçekayaya gitmeyi düşünüyorum oralarda balık çıkarmı diye bir sorayım dedim sizin değerli fikirlerinizi alayım;)

20. Serkanmsg

Serkanmsg Serkan

Favori Kamış:
    Makaralı ve şamandıralı takım
    En İyi Avı:
    2 Kg. 150 gr. Yayın
    Hocam Suyu kaldı mı bilemem ama yapıldakta alabalık var..