Merhabalar bu ikinci raporum olacak lakin pek canlı yok fotolarda gördüklerinizde yaşayan ölüler av ekibiz tontiş cılız dedeler Biz 4 kafadar öyle ısındıkki birbirimize artık birimiz yoksa her hafta yada 15 günde gittiğimiz avlağımıza gitmiyoruz.Öyle iyi ve muhabbet insanlarki evime gelir yatağımdan kaldırırlar . -ZArrr zarrr zil çalar.Ulan noluyo bişeymi oldu diye fırlarsın yatakdan kapıya basarsın gelen yok.Cama çıkarsın aşşağıdan sarı şapkalı Ali abi bakar bana. -Aloooooo hadi gidiyozz in aşşaa tuzu getir 3 de bardak koyy -Bende bakarım uykulu mahrur gözlerle hıaaa toplan toplan onu koy hazırla cantayı topla hatun uyanır noluyoo bee .Geldi benim dedeler sen yat uyu 2 gün yokum ) Arabaya bineriz arkada biri şöle alırız yok şunları atarız surayı şöle yapalım bu sefer alcaz curcuna, gecenin 4 ü hep biri oynar osman dede adamda enerji fazlası var 70 yasında 2 sn susmaz eli ayağı bir dakka susmaz . Avlağa gideriz hepsi yaşlı hadi bakalım ufuk taşı malzemeleri 100 metre vadiye in çık kan ter ama zevkli eheh.Yemlemeye başla oltaları hazırla birisinin eller titrer birisinin gözü bozuk şu kancayı bağla şu yemi tak şu makarayı salla bakam bi felan şenlik havası sabaha karşı ateşi hazırla çayı demle patlıcanları közle acı biberleri pişir yumurtaları soy Ama hiç birşey onlarla aldığım zevki vermiyor cidden hepsi baba gibi sıkmadan muhabbet 2 gün gırgır şamata Allah herkese nasip etsin böyle iyi niyetli dedeleri Sizlere güzel balıklar gösteremiyeceğim çünkü bir kaç gidişimizde aldığımız balıklar hep limit altı sadece israilleri topluyoruz .İlk defa bu avda pişirdik yiyelim diye oda tavuk stoğumuz kokmasın diye bitince ağzımıza et girsin diye.İsraillerle çok tilki kuş besledik tilkiler geceleri dibimize kadasr giriyor arkaya attığımız israiller için . Bir kaç foto paylaşayım bu güzel muhabbetten umarım cumartesi iyi bir şeyler alırsak onlarında raporunu sunarım. Avlaktan ilk görüntüler bizim meshur dedeler :Arkadaki titrek osman 5 sn susmaz .soldaki büyük usta ali bilgisi anlatılmaz cantasında yok yok ayaklı balık bayi.Sağdaki irfan dede herseye he der sıkıntısız sorunsuz uyumaz 30 saat balık tutar banamısın demez Ve ben deniz 32 yaşında en gençleri mazlum çırak Bunlarda pişirip yiyemediğimiz ama tilkiler mama olan israil peşmergeleri Allah nasip edersen haftaya pazar aksamı yeni av raporunu yollarım Avlak yerimiz sakin sessiz yanında çesmesi bulunan köye 1 dakikalık mesafede sigara ekmek vs ihtiyacını giderebileceğiniz yer.Eskişehir merkeze 25km uzaklıkta bizim ikinci evimiz saygılarımla Ufuk mrsparkle
maşallah muhabbetiniz daim olsun. dedelere allah sağlık sıhhat verir umarım bu zevkten mahrum kalmazlar
Çok keyifle, zevkle okuduğum bir rapor oldu. Böyle samimi, içten sıcak olsun da varsın balıksız olsun rapor. Av yapılmış, eğlenilmiş, amatöre yeterli olması gereken budur. Balık ta olursa o da ödülü olur. Olmazsa da bidahakine rastgele... Allah uzun ömürler versin, keyfiniz dailm olsun.
Yaa Ufuk Allah muhabbetinizi arttırsın dedeleriminde ellerinden öper uzun sağlıklı bol muhabbetli yıllar dilerim. Dedeelrle tanışmayı o sohbete katılmayı çok isterdim. Nasip kısmet belki bir gün tanışırız. Uzun zamandır okuduğum en güzel av raporlarının birkaçı arasında zevkle okudum.