Eskişehir ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    veyso balığıda yedin keyfin yerinde iyisin valla harbiden hiç muhabbet dönmüyo hayırdır arkadaşlar az canlanın bakalım ben artık eve gidiyom biraz ders çalışayım hepinize iyi akşamlar;)

2. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    Beyler bünaydın hayırlı işler

3. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    kankam günaydın,millet günnaydııınnn;)

4. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    Kankam sanada günaydın ders çalışmıyonmu sen bakiim:mad:

kadroyu alman lazım çabuk dersinin başına:D

5. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kanka bu gün ders deil iş çok stok hazırlıycam kafamı kaşıycak vaktim olmıyacak yoklamayı sen al ben kaçacam şimdi :D

6. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    ok.kankam

yoklama başlamıştır beyler son 7 dakika

7. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    G Ü N A Y D I N Melih kardeş aramıza hoşgeldin. buluşalım. Bende kütahya da ikamet etmekteyim. Eskişehirli arkadaşlar bu dereyalağı denilen yere daha önceden giden varmı, ot üzerinde ekmek ve mısır ile dün 5 adet kuzu sayılmaz ama küçük kuzucuklar aldım. Giden olursa balık otun içinde ot üzerine ekmekli takım fakat iğnelere mısır ve üzüm takınız. Birde bentten tarafa kesinlikle oturmayın tam karşıya otların dibine, Fotoları beceremiyorum ama arkadaşlarımın sayasinde sizlere ulaştıracam. Buraya daha önceleri çok gitmiştim ama herseferinde çapak ile dönerdim bu sefer nasip böğleymiş.

8. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    günaydın hayırlı işler.

9. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    günaydın millet.
    gürkan abi ben daha önce dereyalağa iki kere gittim ikisindede el kadar aynalılar ve çapaklar çıkmıştı. sen iyi tutmuşsun tebrikler.

10. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Valla veysel kardeş ne yalan söğliyeyim işin açıkcası bende pek ümitli gitmemiştim. İşin aslı pek verimli değil. Çok küçük balık var, birde hertaraf otla kaplanmış olta atacak yer yok, Zaten iri balık otun içinde sabaha karşı otun içinden damak çalıyorlar. Ben işte ozaman burda balık var dedim. Ama köyden iki çokcuk geldi sabah, birinin adı ATTİRİK, çok güldük ismine, onların söğleyişi balıkcılar gelip ağla balık tutup satıyorlarmış . Öğle ise burdan balık tutulmaz dedim. belkide biz son hasılatları topladık. Nasibimiz varmış aldık. Birde hafta içi getmemizin avantajı oldu herhalde.

11. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    gürkan abi dereyalağa bende gitmiştim boş döndük sayılır seninde dediğin gibi sadece otların oralardan ekmekli takımdan çıkarsa çıkıyo mantarlı takım atcak yer pek fazla yok bide ben gittiğimde sular çok çekilmişti belki onunda etkisi olabilir tam bilemem ama bence çok verimli biyer gibi görünmüyodu hafta sonu olmasına rağmen tek balıkçı yoktu...

12. Abazya

Abazya

Cümleten merhaba.
    Arkadaşlar resim yükleme konusunda, öneriler bölümüne (Taşındı) yazı yazdım. Eğer orada bu konuyu irdelenirse, yönetimde uygun görürse. Bence daha kullanışlı ikinci bir yol (Altarnatif) olur.

Eğer bu fikrim kabul edilirse, burdanda ben söz veriyorum. Siteye nasıl resim yüklenir, resimli olarak anlatımını yapıp kullanıma sunarım.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=3479&page=13

13. MEMDUH

MEMDUH

Eskişehirde nerede balık tutulur

Arkadaşlar ben eskişehirde oturuyorum balığa çıkmak istiyorum 2 hafta önce kızıldamlara gittim fakat tektük balık çıktı bana önerebileceğiniz yerler varmı arkadaşlar

14. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.

Çat ören barajını deneyin güzel balık alıyorlarmış.

15. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    memduh abi aramıza hoşgeldin,eskişehir civarında bu sene en verimli yer kızıldamlar ,orayada gittim diyorsun,tek tük balık çıkmasının nedeni 1 aydır herkesiz oradan çuvallarla balık alması.birde dodurgayı denesen bu sene normal sazan baya bi üremiş tavsiye ederim...;)

16. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    ferbay abi sen geçen dodurgaya gitmiştin ne oldu balık tutamadınmı,kerevit resimlerini koymuşsun sadece..?:confused:

17. MEMDUH

MEMDUH

Arkadalar sağolsunda bana bu saydığınız barajların ikiside uzak 1 saat falan sürüyo çatören. Ama belki babamı ikna edebilirsem Çatörene gidebiliriz;) :D

Bu arada hoşbulduk

18. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    memduh hakanın dediği gibi bu sene en verimli yer kızıldamlar. iyi yemleme yaparsan ve güzel yer bulursan olta zevkini alırsın. çatören hakkında pek iç açıcı şeyler duymadım çok fazla kadife çıkıyormuş. dodurgaya giden arkadaşlar verimli geçtiğini söylediler. ama yakın yer dersen çukurhisar ve keskin göletleri var. keskinde israilden başka birşey çıkmıyo çok şanslıysan belki bir parça büyük alabilirsin. çukurhisar göletinde ise balık kurudu hatta suda kurudu. ortasında adacıklar cıktı buna ragmen hafta sonu olta atacak yer bulmakta zorlanırsın.

19. MEMDUH

MEMDUH

Arkadaşım ben keskinin kuruduğunu biliyodum fakat çukurhisarı bilmiyoum çünkü geçen sene biz gittik ve kiloluk sazan çıkardık ama bu sene hiç gitmedik

20. Abazya

Abazya

İki tane limit üstü eve götürdüm. Diğerlerini saymadım bile geleni saldım, Kereveti görünce ne zevk kaldı, ne neşe. Topladım pılıyı pırtıyı döndüm.
    Yiğidi öldür hakkını yime Dodurgada çok güzel balıklar atladı. Gene gidermiyim, gidecem tabi yanlız Ağustosun 25 ine kadar sezonu kapamak zorundayım, malum düğün dernek vs,vs.

Tavsiye edermiyim, ederim lakin bir şekilde Kereviti aşmak lazım.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.