Eskişehir ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    günaydın eskişehir
    Herkes raporları yazmaya başlamış ve nerdeyse hepimiz hüsran :D
    daha önce söylediğim gibi bende keskine gittim. yem olarak mısır ve solucan vardı. olta makaralı ve küspeli attım. hepsine balık geldi ama en büyüğü el kadardı. geceden sabah 10a kadar yaklaşık 10 parça balık geldi ve hepsi suya iade edildi. toparlanıp dönerken diğer balıkçıların yanına uğradık meraktan ve hepsinin hapisleri bizim tuttuğumuz kadar hatta daha küçük balıklarla doluydu ve hiçbiri geri bırakmayı düşünmüyordu :mad: yani anlayacağınız keskini artık avlak listenizden çıkarabilirsiniz. zaten büyük balık kalmamış böyle giderse yakın zamanda küçüklerinde soyu tükenecek.

saygılar

2. A.Erdem

A.Erdem Ayhan

Bence buradaki eksikliğimiz şu ;
    Birincisi pek çok balıkçı (balıkçı desem mi bilmiyorum) sirkülerde yer alan boy limitlerine dikkat etmiyor...
    İkincisi ise, avcıları kontrol etmekle görevli kişiler sadece yasak dönemlerini gözetiyor, sirkülerde bahsi geçen ölçülerle ilgilenmiyor...
    Şahsen uzun yıllardır avlanmama ve pek çok defa jandarma ve görevli kişilerle karşılaşmama rağmen hiçbir zaman bir kişi bile gelip yakaladığım balıkların limitler dahilinde olup olmadığına bakmadı...

3. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    çukurhisar göleti

tekrar selam arkadaşlar,
    yakın zamanda çukurhisar göletinde avlanan oldumu.
    bizim iş yerinden arkadaşlar bu hafta sonu öylesine solucan takarak attıkları oltalarla 2 saatte 3 parça 750gr dan ağır balık almışlar. daha büyüğü varmıdır bilemem bilgilerinize.

saygılar

4. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    bilecik kum ocaklar

Burdada durum aynı malesef arkadaşlar sabah 4:30 da avlaağa varıldı zaten iki gün önceden yemleme yapılmıştı maalesef sonuş hüsran 6 parça 250-300 gr sazan ssuya iade akşam üzeri acaba turna yaparmı diye turna göletine gittik hem canlı yem hem kaşık limit altı iki turna suya iade yani sıfıra sıfır elde var sıfır:( En son olarak turna göletinde bolca kızıl kanat tutuldu:D avın ilk günü boş dönmek olmazdı:D ben naci ve cahit kardeşimden bayağı umutluydum ama onlarda netice alamamış slmlar:)

5. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    yaw eskişehirden bereketli bi açılış yapan yokmu herkes boş dönmüş :D

6. sazan_ustası

sazan_ustası Ulaş

Favori Kamış:
    sazan/yayın takımları
    En İyi Avı:
    sazan,yayın
    Kızılcaören

Sezon açılışı,cumartesi gece 12 den pazar akşamına kadar tık demedi.. manzarayla tecizatı seyrettik geldik, balık yok tecizat resimleriyle avunacağız:)

Shot with Digital Cam

7. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tecizat resimleri bile güzel abi :D
    bende çektim tecizatları ama daha atmadım bilgisayara

8. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    3mt, Leader serisi, 100-300gr atarlı alba star kamış..alba star ss serisi makina
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    Herkese hayırlı sezonlar arkadaşlar..Dün gece 5 arkadaş kütahya kıranşeyh göletindeyik..cumartesi gece 01:30 da gölete vardık..Yemleme yapmadan direk oltalarımızı attık..2-3 saat içinde 6-7 parça kasma aldık..Ama bu sıralarda öyle bir balık atlıyor ki arkadaşlar insanın içi gidiyor:)..ve en sonunda beklenen an geldi bi arkadaşımız yarım kiloya yakın bir aynalı aldı..Daha sonra arkası geldi..Nitekim sabah olduğunda herkes çok güzel bir sezon acmış oldu..Buradan söyleyeceğim arkadaşlar..Gelin şu kütahya-eskişehir cevresi organizasyonunu Kıranşeyh göletinde yapalım..Piknik içinde mükemmel bir yer..Vadinin arasında her yer yeşillik..hayırlı sezonlar

9. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kardes helal valla şimdiye kadar okuduğum en iyi sezon açılışı sizin ki olmuş.
    eger resimler varsa paylaşırsan sevinirim. bu arada bu kıranşeyh göleti tam olarak ne tarafta??

10. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    3mt, Leader serisi, 100-300gr atarlı alba star kamış..alba star ss serisi makina
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    teşekkür ederim kardeş..fakat resim çekmek o heyecanla aklımıza gelmedi arkadaşım..nasipse çarşamba günü tekrar gidecem ve o zaman kamerayı kuracam..kıranşeyh göleti tavşanlının son köyüne bağlı bi gölet..kütahyaya 70 tavşanlıya 50 km. iki türlü yolu var biri normal kara yolu biri stabilize..oldukçada güzel bir yer hem piknik için hem avlak için

11. A.Erdem

A.Erdem Ayhan

Oh be , hele şükür sonunda güzel bir haber geldi, karnım ağrımıştı sabahtan beri...
    Teşekkürler Fatih kardeş, bereketin devamını dilerim.
    Rastgele...

12. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    buyrun kardeşler hep beraber yapalım oraya bi organizasyon..

13. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ya yapalim tabide eskisehir uyuyo herhalde kimseden ses yok. bu hafta sonunda eskisehir kutahya afyon ortak organizasyon planlanıyodu ama millet sustu. bekleyelim bakalim ne olacak.

14. 03ufuk

03ufuk

Favori Kamış:
    Elektirk borusundan külah atar (dürbünlü)
    En İyi Avı:
    Çalışmalar devam ediyor.
    Cumartesi akşamı saat 04:00 de yola çıktık Seyitgazi istikameti Büyükyayla göleti 5:30 gibi kahvaltı 6:00 oltalar gölete bu arada Honda ve Eti işbirliği ile yapılan parti organizasyonundan kafa dinleyemedik.Neyse Pazar öğlen 12:00 gibi 5 kg sazan bizi hiç zorlamadan (sanırım sıcaktan balığın nevri dönmüş) oltamıza geliverdi... Resim eklemeyi öğreniyorum resmi gelecek:!!!

15. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    eskişehir uyumuyor, ilk günden boş gelince herkes karamsarlığa kapıldı herhalde, organızasyon kıranşeyhte olabilir ben katılırım.

16. Baracuda76

Baracuda76

Favori Kamış:
    Daiwa Kamış, Silstar Cx80 Makina
    En İyi Avı:
    3.350 gr Aynalı Sazan
    Helal olsun. Geçen sene de yapılan motor organizasyonları hep sezon açılışına denk geliyor bu yüzden ben de hiç büyükyaylaya gitmek istemiyordum. Demek Motorcular balıkları biz balıkçılardan daha çok sevmiyorlar ki sizin kucağınıza atlayıp gelmiş 5 kg'lik kuzu:D.
    Gökçekaya manzara resmi yollayacağım bende lakin evde tadilat var. Biter bitmez.

17. 03ufuk

03ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Çalışmalar devam ediyor.
    Teşekkür ederim Murat kardeşim

18. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    ufuk tebrikler kuzunun resmini bekliyoruz

19. 03ufuk

03ufuk

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Çalışmalar devam ediyor.
    abi resim eklemesi için bir yardım bi yol gösterebilseniz....

20. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    ufuk canazor'un fotoğraf bölümünde resimleri ekleme konusu var oraya bakabilirsin. bende anlamıyorum bilader hallediyor:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.