Eskişehir ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Baracuda76

Baracuda76

Favori Kamış:
    Daiwa Kamış, Silstar Cx80 Makina
    En İyi Avı:
    3.350 gr Aynalı Sazan
    Herkese merhaba, tatilden döndüm. 17'sine kadar izinim devam ediyor.
    1 haftada değişen pek bir şey olmamış, Havalar birden soğudu, balıkçılığımızı etkiler mi bilmem hemde ramazan giriyor.
    Çarşambaya kadar bir yer gideceğim.

2. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm Eskişehir hayırlı tatiller balıktaki arkadaşlara Rabbim bol balık versin.İşte bugün Pazar ve ben ne yazıkki evdeyim çünkü sınavlarım vardı iki hafta oldu balığa gitmedim çatlıycam sıkıntıdan herkez balıkta,önümüzdeki hafta Ramazan geliyor ve ben artık gidemem hafta arası izin alıp 2 günlüğüne gidicem Allah nasip ederse.

3. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Yaktın beni Mustafaaa, Şaka,şaka. Sevgili arkadaşlar,
    Dün sabah saat 10 gibi samimi bir arkadaşım aradı, çalköyde yasak kalkmış balığa gidiyorum hadi gel diye, yavv arkadaş ben 13 de işten çıkıyorum, artı yarın için bir buluşma gerçekleşitirecem, yani randevum var dedim. olsun gece geliriz diyerek beni ikna etmeye çalışsada ben ikna olmadım. Lafı fazla uzatmayalım arkadaşı ektim o tek başına gitti. O gitti ama benim iş saat 13 de bittiğinde benide büneleg tuttu:p gitmem lazımda ama ya yasak varsa, jandarma ile oyun oynanmaz biliyorum. Ama yerimdede duramıyorum, arkadaşı telden arıyorum ulaşılmıyor. Hakına akına deyip malzemeleri atıp arabaya çıktım yola, saat 14,30 falandı, Baraja yaklaştığım sıralarda arkadaşı tekrar aradım, telefonu açtı, geliyorum dedim, Sakınhaaaa jandarma var kimseyi bırakmadı herkesi kaldırıyor üçbeşinede ceza yazdı dedi, haydaaaaa onca yol gelmişim (60 km.civarında) gerimi dönecez şimdi dedim. Valla yapacak birşey yok sen bilirsin dedi. Ben gelmişken bi suyun yüzünü göreyim diye devam ettim yola, baraja beşaltı km kala jandarma arabası ile karşılaştık o yoluna devam ben yoluma devam, içimdende dua ediyorum inşallah arkası yoktur diye. Sonçta baraj geldim kimseler yok arkadaşın söğledikleri doğruymuş inanın koca barajda benden başka kimseler yok, bi cesaret tek iğneli oltamı çıkartıp saldım suya, başladım beklemeye derken telefon çaldı arkadaş, nerdesin barajdaaaaa, bende barajdayım koca kayanın arkasında demezmi. Sonra buluştuk, gece 21.30 kadar üç beş sirkülerin altında balık aldık, aldıklarımızı geri saldık hava karanlık olduğu için çekim yapsakta gözükmeyecekti, gözüksede jandarma korkusundan boşver dedik. Bu arada bizden sonra 6,7 balıkçı daha geldi, gelen araçların ışıklarından biliyorduk balıkçı olduklarını. Saat 22,30 civarlarında tepeden bir araç daha geldi, birde baktıkki jandarma, tepe lambası yanıyor hemen tası tarağı topladık ama iki asker geldi yanımıza kaç oltanız var dediler, birertaneeee hemde öğle valla birertane oltamız var artı tek iğneli. Yasak abi komutanın kesin emri kalkacaksınız dediler. Olur kardeşim deyip suyumuz kuruyken toplanıp hemen ordan tüydük. O kadar maceradan sonra çalköyün içinde çay içelim diye bi lokantaya girdik meğer bizim gibi onlarca balıkçı bekliyormuş orda, ordaki insanlardan öğrendik jandarma 11 12 gelip sabaha kadar birdaha uğramıyormuş, birde çok iğneli olta ve ağ kullananlara ceza yazıyorlarmış az iğneli olanları sadece kovalıyorlarmış, aman kardeşim bukadar bize yeter deyip çaylarımızı içtikten sonra kütahya nın yolunu tuttuk. Aslında çok güzel balık var bi atlıyorlar akıllara zarar. Şu anda orası milliparklar bölümüne geçmiş, Ama balık tutmak yasak nezaman serbest olur bilmiyorum. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

4. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Günaydın Eskişehir'li dostlar.

5. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    1 hafta aradan sonra günaydın eskişehir hayırlı işler.

6. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    günaydın veysom hoş gelmişsin;)

7. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    millet alooo uyudunuz valla kankam hani rapor cahit abi hani resimler bekliyom ben misafirimden ötürü gelemedim bari resimlerinize bakalım;)

8. eskisehirli_omer

eskisehirli_omer Ömer

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Bahcecik sazan 3,5kg ,sakarya 1.700 Dargın
    Selamünaleyküm günaydın Eskişehir ve Bozüyük hayırlı işler

9. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm Eskişehir ve Bozüyük hayırlı işler Naci nerdesin Veysel izin bittimi durumun ne yarın bir yerlere gidelimmi.

10. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    hepinize afiyet olsun;)

11. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Veysel,Naci,Mehmet Hakan,Gürkan bu gece sabaha karşı 03-30 itibarı ile yola çıkıyorum gizemli av bölgesine gelicekler bir an önce cevap versin haydi bekliyorum.

12. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Naci gelemiyo:D:D:D
    (onun haberi bile yok ama haftasonu bana attığı kazığın hesabını sormam lazım:D:D:D:D)

13. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Nasıl gelmiyor bak biraz sonra nasıl yazıcak buraya.

14. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ahhh abi ahhh hafta içini mi buldun abi benim izin yokki işteyim ama sizin raporları bekliyom

15. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    nuri abi naci naapmış varmı bari icraat sölede rapor yazsın bakalım;)

16. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    alooo arkadaşlarım abilerim nerlerdesiniz ya hu tek kaldık burlarda

17. Abazya

Abazya

Merhaba,

Hayret bu gün kimsecikler gelmemiş. (Balık resimleri yok) Yoksa herkes benim gibi sıfırmı çekti.

18. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    yalnızım yalnız anlaşıldı bu gün de sıfır muhabbet nacim bari raporu yazsaydın kardeşim;)

19. Abazya

Abazya

Ben geldim lem.

20. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ohhh be ferbey abi sen de olmasan yalnız kaldık burda varmı balık :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.