Eskişehir ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    hadi arkadaşlar bir ses verin yaa.

2. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    veysel ben burdayım da

3. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    oh be naci abi kimse yok diye cok korktum walla. :D
    bu arada sen ne işle meşgulsün?

4. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    benim işler yoğun arkadaşlar ben kesin gelecem zaten cuma günü kütahyada olcam haberleşiriz slmlar;)

5. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    veysel özelden mesaj attım

6. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    benim işler yoğun arkadaşlar ben kesin gelecem zaten cuma günü kütahyada olcam haberleşiriz slmlar

7. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    yaw mehmet zaten gidecekse bari güzel biyer bulup yemlesinde zevkli bi av yapalım :D :D

8. nertikus1

nertikus1 Naci ERTİK

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    9 kg yayın
    bencede veysel ama mehmet offline bisi duymas

9. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    3mt, Leader serisi, 100-300gr atarlı alba star kamış..alba star ss serisi makina
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    Arkadaşlar bende gelmeyi çok isterim ama maalesef cumartesi günü yakın arkadaşlarımın düğünleri var..kıranşeyh mükemmel bi seçim..yol tarifini yapabilirim ister burdan yapayım ister tarif isteyen arkadaşlar varsa cep numaramdan ulaşabilirler..ayrıca pazartesi akşam tekrar oradaydım ve yine aldık balık..yalnız arkadaşlar size tavsiyem göletin her yerinde olmuyor balık..yani her yerinde oluyor ama oltaya değil anca çapari veya sallamaya..benim tarif ettiğim yere giderseniz çok güzel avlanırsınız..zaten gölete girmek için köyden geçmek zorundasınız orada köylülere danışın kuzu deresine oturmak istiyoruz deyin tarif ederler..Bol şanslar

cep numaram:05449511116

10. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    3mt, Leader serisi, 100-300gr atarlı alba star kamış..alba star ss serisi makina
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    Arkadaşlar misinalarınıza kuvvet..pazartesi akşam aniden bi kaç arkadaş geldi ve bildiğin yer varsa gidelim dediler bende hadi kıranşeyhe dedim..saat 22:30 gibi oturduk..yemlemek için 5 kilo parça küspe almıştık..gider gitmez yemlemeyi yaptım ve fatih abimin yaptığı menemeni yemeğe başladık..Şansımıza olsa gerek genelde gece göl dalgalı oluyor ama o gün yaprak kımıldamıyordu sadece dalgayı atlayan kuzular yapıyordu:)..güzelce çaylarımızıda içtikten sonra saat 24:00 gibi sallamaları attık..oltaları actık..yaklaşık 1 saat beklemeden sonra benim emektara bi baktım tarih olmuş ama ilk darbeyi vurdum abartmıyorum arkadaşlar kayaya takılmış gibi gelmiyordu olta ben onu çekmeye çalışıyorum oda oltayı baktık olmucak yormaya karar verdim ve makinayı açtım öyle bi uzuyor ki misinanın sesi hala kulaklarımda ve yaklaşık 25 dk uğraştıktan sonra 2,3 kg aşkımla buluştuk:)..o keyifle bi yarım saat olta atmadım bu arada bi arkadaşımız daha aldı 1 kiloya yakın..sabah olduğunda ise arkadaşlar özellikle ricam gözlerinizi mantardan ayırmayın yoksa affetmiyorlar..yemleme için kuzu yemi ve parça küspe yeterli..ve balıkta mısıra alışmış durumda arkadaşlar..inanın içim gidiyor orada olabilmek için ama nasip işte..düğünler var ve cok ters zamanda..zaten gece erken kacarsam düğünlerden mutlaka yanınızda olurum..unutmayın arkadaşlar kuzu deresine oturacaksınız..ve kesinlikel balığı açıkta denemeyin arkadaşlar en fazla 7 metre önünüze atacaksınız..Bol şanslar

11. Drabull

Drabull

Abilerim bizde gelmek isteriz afyondan 4 kisiyiz ama pazar sabaha karsi yola cikicaz. Bundan önce hep büyükyaylaya gidiyorduk. Gecen hafta 1kg civarinda bi sazan cektik ama tat vermiyo artık büyükyayla Baska arayislar ve baska baliklara yönelmek istiyoruz. Bilgilendirirseniz sevinirim. iyi calismalar. rastgelsin.

12. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    fatih ertuğrul kardeş
    oraya gelmişken sizide görmek isterdik ama kısmet diilmiş.
    paylaştığın bilgiler için teşekkür ederiz. takıldığımız bir yer olursa sana cepten ulaşırız.
    saygılar

13. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    samet kardes
    sizde gelin tabi şu sitenin en kral organizasyonunu yapalım :D aldığımız kuzuları koyalım buraya millet çatlasın :p şaka bir yana orda beraber olursak memnun oluruz. inşallah yeri biliyorsunuzdur. yoksa fatih ertugruldan öğrenebilirsiniz. orada görüşmek üzere
    saygılar

14. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    fatih ertuğrul bu arada yem olarak normal mısır mı kullandınız?
    yoksa anasonlu filanmıydı?
    bir soru daha hafta sonları çok kalabalık oluyormu? bu kuzu deresi bilinen biryermi? bizim cumartesi kaçta geleceğimiz belli değil, kaptırmayalım güzel yerleri.

15. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    kütahyalılar genellikle cumartesi gecesi geliyorlar yinede erken gitmekte fayda var.

16. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    kardeşim cumartesi geç kalmayın biz en son pazartesi gece oradaydık nerden baksan 6 araba vardı zaten gölet cok büyük değil..erken gelmekte fayda var..kuzu deresi denilen yer gölete girişte sol tarafta bent var bendin sağından devam edeceksiniz suyun içinde kavaklar olan yere oturacaksınız arabalar hemen 2 3 metre yukarınızda kalacak zaten gidince görürsünüz..bulamadığınız yerde beni arayabilirsiniz..

17. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    cahit abi sen burdamıydın yaa :D
    bak bu fatih ertuğrulun yazdıklarından sonra iyice sabırsızlanmaya başladım. geçmek bilmez şimdi bu 3 gün :p

18. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    cahit abi olmadı biz cuma gecesinden mi gitsek :D sonradan gelecek arkadaşlar için yemleme yapmış oluruz.

19. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    Arkadaşlar biz pazartesi gece gittiğimizde bile nerden baksan 6 7 araba vardı bence erken gitmekte fayda var..mısır olarakta anasonlu mısıra hiç gerek yok konserve mısır ama kokmuş olanı daha makbul..kuzu deresi olayına gelince gölete girişte sol tarafta bent var hiç oralara oturmayacaksınız direk devam edeceksiniz ve bi koya geleceksiniz yani koy sağınızda aşşağıda kalacak orada da durmadan direk koyun karşı tarafına atacağınız yerde suların içinde kavaklar var..kavaklara dikkat:)..işte kuzuların tam olarak mevki orası..

20. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    veyselerken gitmek sorun değil yolu bilmeyen arkadaşlar var ona göre ayarlama yapmak lazım.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.