üzğünüm balık kardeş seni rahatsız ettiğim için canını yaktığım için çok üzğünüm akşam doru kurdu ile eşina deneyeyim dedim malum l5 ğün izin boşu boşuna harcadık yedik balık tutacağız diye deniz kenarların da dört döndük durduk 15 ğün de 13 adet kefal yakalabildim ancak hemde benim gibi bir amatör ulan gün başına bir kefal bile yakalayamamışız her neyse dostlar birde eşkina deneyelim dedim akşam saat 9 sıraların da tek tük vurmaya başladı al denizden at denize al denizden at denize derken zıııınğğğ 60 lık misina ninja gibi keskin bir vuruş heyt ha baban de babam asıldık misinaya eşkina kafasını sokacak bir taş arıyor bende kurbanlık boğayı tek başına zaptetmeye çalışan 50 kğ lik biri ğibi asılıyordum el misinası kullanmanın benim için iyi tarafı balığı daha kolay zaptemem balığı nefes aldırmadan dışarı çıkarttım bir baktım benim esmer bombam yatıyor kuzu ğibi taşın üstünde onu elektiriği yaktığım da o kara kızın üzerin deki mor renkler beni çıldırtmaya değdi doğrusu bir hemen takımları topladım doğru eve evde bendeki çaka fiyaka ooooo değme keyfime 1,350 ğr lik bir eşkina tamam hanım dedim bu akşam yapalım şöyle bol acılı bir eşkilide(sebzeli ) yiyelim dedim e o zaman balık temizlemek bizim işimiz büyük bir hefesile balığın pullarını kazıdım gulsemalarını ğözlerini çıkarttım karnını yardığım da o tüm neşem kaçmıştı balığın içi havyar dolu idi bir zevk için yüzbinlerce avdan olmuştum onun için o eşkinadan ve tüm dostlardan özür diliyorum temmuz 20 ye kadar balık avına paydos sayğılar