Evdeki atölyem(sahte balık yapımında kullandığım malzemeler)

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim. Modelciliğin her dalı bence başlıbaşına büyük zevk veren bir uğraş. Tabii ki isterdim böyle bir uğraşım daha olsun. Ama bu hobiye çok yeni başladım ve başlamadan önce de epey bir araştırma yaptım. Hele ki gemi modeli çok daha komplike bir çalışma. Bunun için de epey bir araştırma yapmam gerekecek. Önce bu sahte yapım işini iyice sindirmem gerek. İlerleyen zamanda bir kez de olsa denemek isterim. Sizin açacağınız konu eminim ki çok öğretici olacaktır. Size de çalışmalarınızda başarılar dilerim. Görüşmek üzere.

Kesinlikle amatörüm ve yolun başında olduğumun farkındayım. Teşekkür ederim iyi dileklerin için arkadaşım.

2. zezu

zezu Okay

Favori Kamış:
    BG 60 DAIWA Makine , D.A.M Green Cross 360 Kamis
    Merhaba,
    Bu hologramli filmeri nereden temin ediyorsunuz acaba?
    Tesekkurler

3. kayrayeka

kayrayeka fatih

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 25 kg
    abi senden siparis verelim artik abım daha ucuza malederız 2 tl veriyoz abım ya bır silikon balıga herseyi dahil cok pahalıya maloluyo bıze ama masallahın var abım cok güzel tezgahın var abım rabım selamet versın bol avlar nasip etsin abım biz turna cıyız abım gölkamisi ile baldir cikar usuluyle yakalarız atcek yapmadan o yuzden balık yaralaması sılıkonda cokfazla olur bır gırmeden 5 balık yakala hemen silikon parcalanıyo