Eylül ayı en iyi avı (tatlı su)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

?

Sizce Eylül ayı en iyi tatlı su avı kime ait ?

Anketin kapanma tarihi 21 Ekim 2007.
  1. Orumar

3,7%
  2. Emrecan

18,3%
  3. Yasin Bayrak

1,2%
  4. Volgym

63,4%
  5. Tayfur

13,4%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

1 Eylül 2007 tarihinden itibaren YAPTIĞINIZ EN İYİ AVDA sizide net olarak görebileceğimiz şekilde bir FOTOĞRAFINIZI ÇEKİN, HİKAYENİZİ ANLATIN ve bu konuya ekleyin (yanlızca fotoyu koyun ve fotoyu koyanın yorumu hariçinde yorum yazmayın). Bunları Eylül ayı bittiğinde bir anket yaparak oylayacağız (orada yorum serbesttir) ve anket sonuçlarına göre birinciyi seçeceğiz.

KURALLAR

1. KESİNLİKLE ÇEKECEĞİNİZ RESİMDE KENDİNİZDE GÖRÜNMELİSİNİZ.
    2. AVINIZLA BİRLİKTE ÇEKİLDİĞİNİZ FOTOĞRAF, MUTLAKA AVLAKTA ÇEKİLMİŞ OLMALI
    3. AVINIZIN HİKAYESİNİ ANLATINIZ.
    4. RESMİ KOYAN ARKADAŞIMIZ HARİCİNDE YAPILACAK YORUMLAR SİLİNECEKTİR.
    5. YARIŞMA 30-09-2007' de BİTECEKTİR.
    6. KİLO LİMİTİ GEÇERLİ OLAN AVLARDA KİLO, BOY LİMİTİ GEÇERLİ AVLARDA BOY ÖLÇÜSÜ MUTLAKA BELİRTİLMELİDİR

ÖDÜL

"ANA SAYFAMIZIN BAŞ KÖŞESİNDE OLACAKSINIZ"

NOT :Yarışmaya katılan avlar yöneticiler tarafından seçilmemekte, herkes kendi avını eklemektedir. Sadece eklemede sorun yaşandığında yöneticilerden yardım istendiği için bazı avlar yöneticiler tarafından eklenmektedir. Dikkate alınmasını rica ederiz.

ÖNEMLİ : Yukarıdaki kriterlerden herhangi birinin eksik olduğu fotoğraflar silinecektir. Bu nedenle fotoğraflarınızda mutlaka avınızla birlikte sizin de görünüyor olmanız ve avın hikayesini anlatmanız gerekmektedir.

2. orumar

orumar ömer yılmaz özcan

En İyi Avı:
    14 kğ sazan
    Balıklarım çok büyük değil 2-2,5 kğ anca gelirler amma kimsenin balık tutamadığı yerde tutuğumuz için ve yarışma olduğu için katılmak taraftarı oldum.
    Avımın hikayesi saat 17:30 gibi oltalarımızı attık küspe oltası ilk balığımızı saat 21:00 gibi aldık uzun zamandır balığa gidemediğim için ilkini ben çektim o duyguyu hepiniz bilirsiniz zaten valla bu büyüklükte beklemiyordum balık ters filan zannetim ama fena değildi. saat 01:30 gibi bi tin sesi geldi oltalara baktık zil sopa suyun içinde o tablo anlatılmaz yaşanır onuda arkadaşım çekti. balıklarımız aşşağıda.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Eylül 2007
  3. emrecan

emrecan Emrecan

Favori Kamış:
    Shimano
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    dün sabah tatilden döndüm fakat deniz avı beni kesmediği için gece 2 de yola cıkarak turnaya niyetlendik gece sahurumuzu yaptıktan sonra havanın aydınlanmasıyla ben ve arkadsım levent botla kardei cihat çizmeleriyle kıyıdan avlanmaya başladı.İlk balık benim kısmetimdi fakat limit altı olduğu için iade sonra cihatın kıyıdan bağırmasıyla 50 cmlik bir turna kıtakaya takılmıstı suların epeyce çekilmiş olmasıyla olta atmak için oyların üzerinden gecerek bir ayna bulduk ilk balığı levent taktırdı ardından ben ve balığı alıp 2nci atıştan sonra o canavar geldi oltama yeme bota yakın yakalamasıyla fazla mücadele vermeden kepçeledik .Öğlen sıcağının bastırmasıyla kıyıya cıktık ve 1-2 saat kestiridik ardından yine aynadaydık bu sefer leveny 3 tane turna aldı cihatın yemelri taktırıp bitirmsiyle tekrar kıyıya cıkmak zorunda kaldık akşama doğru aynada 2 tane ben 1 tanede levent yakalamıstı gayet güzel yorucu ve zevkli bir av oldu:D :D :D

73cm

4. YASİN BAYRAK

YASİN BAYRAK

Favori Kamış:
    OLTA VE SABIR
    En İyi Avı:
    8 KG SAZAN
    Yasin Bayrak Sazan Avi

selam
    08/09/2007 akşamı işten çıkar çıkmaz son hazırlıkları tamamayıp yola çıktık. kırşehirde favori olacağına inandığım yerin boş olması için dua ederek yola koyulduk.avlağa vardığımızda heryer balıkçı doluydu.birden şoke oldum, heryer doluydu benim favori yerim dışında. hemen son hızla malzemeleri indirip oltaları atmaya başladık gece yarısı. ilk balıklar bezdirdi bizi çünkü sürekli kadife çıkıyordu.daha sonra salih arkadaşım ilk sazanı aldı ama limit altı olduğundan suya iade oldu.daha sonra salih 2 adet 1,5 kg civarında aynalıyı livara attı. ben tam uyuklarken salihin sesini duydum bana sesleniyordu. koşarak gittim benim kamış nerdeyse suya gidiyordu.tasmalayıp 15 dkk lık bi mücadeleden sonra 3,300 kg aynalıyı çıkartmayı başardım. sonra salihin oltasına sağlam bi vuruş oldu.ama benim çekmemin daha doğru olacağını kendisinin tecrübesiz olduğundan kaçırabileceğini söylediği için onuda ben çektim. o da 3 kg lık bi aynalıydı. en son ilhan arkadaşımda 1,300 kg lık bir aynalı aldı ve günü bitirdik.
    yem: civciv yemi ile hazırlanmış hamur
    takım: yaylı

5. volgym

volgym Volkan CANSEVER

fotolarını sizinle paylaştığım yakışıklı 8.5 kg geldi, diğer ikisi ise 2.750 gr ve 3.5 kg, yem olarak kuru mısır kullanıldı.
    Böyle balık çeken bilir işte nasıl bir güçle karşı koyduğunu şimdilik bu kadar arkadaşlar. Saygılar, sevgiler, herkese rastgele.
    Büyük olan, 3. resimdeki (cormoron big ben makara, silverstar surf kamış) ile çekilmiştir.
    yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim efendim ;)

Burada balığı daha yeni çekmiştim! İyi bakarsanız bu son foto herşeyi net bir şekilde anlatıyor sanırım :D yordu beni kereta ;)

6. tayfur

tayfur Tayfur ODABAŞI

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kurtboğazı barajı 7 kilo sazan
    Tarih:23.9 2007

Kullanılan malzeme :0.80 MM mm misine ,mustat 2/0 iğne küspeli hazır takım

Yem ayçekirdeği küspesi,mısır küspesi ve tane mısır

Ankarada yaklaşık 160 km ilerideki avlak yerimize gece saatlerin de vardık.
    Gece saat 01.00 sıralarında oltalarımızı suya attık . ilk vuruş küçük bir kadife balığından oldu .ilk balık olduğundan suya o an için bırakmadım.Daha sonraki vuruşta sabaha karşı saat 04 .00 sularında oldu resimlerdede anlaşılacağı üzere 5.150 gramlık aynalısından sazan geldi.
    ilk vuruştaki balığı bırakmama sebebim ugursuzluk olmaması açısındandı.Daha sonra bu balığı kendi ellerimle özgürlüğüne kavuşturdum .

Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

RASGELE

[​IMG][/QUOTE]

Son düzenleme: 30 Eylül 2007
  7. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    kerdeşim tayfuru tebrik ediyorum ve oyumu ona seve seve veriyorum feda olsun tayfur;) :)

8. 06pike06

06pike06

Favori Kamış:
    Alba starın tüm malzemeleri
    En İyi Avı:
    6 kg turna kesikköprü,6.750 kg sazan kurtbogazı
    tayfur abi oyum sana :D :D :D

9. carphunters

carphunters sebahtin

Favori Kamış:
    shimano, fox, kryston, jrc, korda, esp, garmin, nutrabaits, pelzer, chub
    oyum sazancıların dısına çıkmaz
    VOLKAN BANKO

10. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    emre siftah benden bereketi Allahtan :D

11. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Evetttt bende tayfurun dayısıyım ama oyumu volkana veriyorum. Çünkü kardeşim çok güzel av yapmış.;) Kızma Tayfur yeğenim sakına şimdi yiğidi öldür hakkını yeme derler ya aynen öyle işte.:D Boy, pos, endam harika duruyor balıktaki.:D :D Hııı bu arada unutmadan sanırım Yasin kardeşle aynı yerde birer hafta arayla almışsınız sizde o elinizdeki kuzuları... Bence siz Ekim ayı hazırlıkları için biraz daha gidin oraya ne dersiniz.:D :D :D Gerçekten üç sazancının balıklarıda harika ama en harikası volkan tabiki:) :) :)

12. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM

dayını gör tayfur gör :D :D :D :D :D

şaka bir yana volkan beyide tebrik ediyoruz

13. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan. 4'5 kg-levrek yaklaşık1 kilo
    oyum senin emre kardeş. belkide hiç turna avı yapmamış olmam sebep oldu ama gene de güzel av oyum senin.....!!!!

14. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    tabiki oyumuz volkana :) o ne müthiş aynalı öyle :D tebrikler hemşerim:)

15. hidrojen

hidrojen mehmet

Favori Kamış:
    Buyuk Balık Tutmak için Küçük Balığı Suya Bırak
    En İyi Avı:
    Buyuk Balık Tutmak için Küçük Balığı Suya Bırak
    hemserime ve tabiki onun ustadlı balıkcılıgına bir oyda benden
    tebrikler volkan....

16. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Turna = Emrecan ;):) Tebrikler Emrecan :)

17. volgym

volgym Volkan CANSEVER

18. tebrikler

selamlar ve tebrikler bütün arkadaslarin yakaladigi trofeler iyi ellerinize emeginize saglik haa bu ara oyumu volkandan tarafa verdim gönül isterdiki bütün arkadaslar kazansin rast gele.

19. aksu45

aksu45

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 7 Kg
    kardeş mükemmel balıklık birşey sorabilirmiyim kamışlarda alrm kullanıyormusunuz. teşekkürler

20. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    benim oyum tayfura..ankete bende girmek isterdim ama artık bidahaki sefere:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.