Bugün saat 4 de faroz limanına inerek ganzilis çıkardım birde yanımda dünden kalma boru kurdu vardı. 5 gibi limanın sırtına giderek kayalık alana önce 4 numaralı 2 adet kanca + 60gr kurşun kullanarak avlandım. İlk önce 3 adet barbun aldım . Yanımdada arkadaşım vardı oda paso izpariza alıyordu. Sonra düzeneği değiştirdim kancaları büyülttüm mavruş kancası taktım. Arıdndan hemen mavruş aldım. Sonra iftar ezanı oknurken 1 tane daha aldım. Yemde bitince avı sonlandırdık.
Tebrikler Fatihim, eskina avciligini iyice gelistirdin bakiyorum. Anladigim kadariyla beraber olta attigimiz yerin arkasindaki kayaliklarda avlanmissin. Acik denize bakan taraf olunca liman icine nazaran daha iyi av veriyor demek ki. Ikinci resmi bir turlu acamadim. Ilk resimden gordugum kadariya (olcek olsun diye bir cisim koysaydin yanina daha iyi anlardik buyuklugunu), sapi gorunen bicak ile orantilayinca hic fena degil gibi. Afiyet olsun.. Bu arada barbunlar yine rahat vermemis, umarim geri salmissindir o ufakliklari. Rastgele kardesim...
İbrahim abi bu seferki barbunlar 3 tane ve boyları senle tuttugmuz barbunlardan daha büyük. Çünkü arka tarafta daha yiri balık var limanın içindekiler küçük oluyor. Küçük balıkları her zaman atarım yani =)
Ulen madem arka tarafta daha buyuk balik vardi, niye beni liman icine goturdun saka saka bizim o gun elimizde olan tas devri malzemesiyle birsey tutulmazdi zaten... Daha da iri baliklarin raporlarini dort gozle bekliyorum kardesim..
Av raporunu yayinlayacaktim, fotograflar da olacakti, gel gor ki "baliksiz av raporunu kim ne yapsin" dedim, vazgectim... ama istersen yayinlarim..
ehehehe olsun abicim ya. Arkadaya götürseydim seni kamış ortadan ikiye bölünürdü =) birdahaki gelişinde yeni malzemelerimle arkada mavruş tutarız senle =)
Pazar günü yapabiliriz.Cumartesi ise yani yarına saat 4den sonra faroz limanında olacağım. Mekanı biliyorsan gelebilirsin.
Yarın trabzonda olacam ama faroz limanında seni bulmak biraz zor olur sanırım Eğer iletişim bilgilerini özelden atabilirsen sana ulaşabilirim.
oraya gelince beni bulman zor olmaz =) çünkü tek ben ve arkadaşım var orda. yarına 16.30 da faroz limanının sırtına ama liman içine değil sırtında olacağım yanyana 2 kişi görünce gel oraya =) hatta bak sana link verim ordan gösterim yerimi
Bak şimdi buraya gir 2.resimde damlar var onun arkasında olacağım. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=35205