Nehrin seviyesi indi fakat deli akiyor. Yagmur ve camura aldırış etmeden fatih abinin gülen şeytan smilisi ile keyfe geldigi mesajindan sonra ilk pazar. Av 7de başladı, 8.20de balik KALDIRIMA YATIRILDI sevgiler fatih abiiiiiimmmmmm :laughing: Ayrıntılara geçelim. Suyun biraktigi izlerden nereye kadar yukseldigini görebilirsiniz. Hala hizli aktigindan baliklarin toplanmis olabilecegi durgun bir nokta sectim. Takimlari akintiyla durgun suyun birlestigi hattın hemen arkasina 5 metre aralikli biraktim. Sezonun ilk avi oldugu icin sapan yardimi ile genis bir aalana ağır yemleme yaptim. Tam oh iş bitti derken 15dk sağanak yagdi. Hali hazirda kaldırımda kalan sel artığı camurlar da islaninca cefa seviyesi iki birim daha artmis oldu. Tek vuruş tek balikla 9.15de toparlandim. Herkese rastgelsin URL=http://www.directupload.net][/URL]
Tebrikler roy yeterki isteyelim tutulmayacak balık yok ))) . Internetim kötü resimleri göremedim daha sonra tekrar bakacagim .
Fatih abiye özel olsa da bende tebrik edeyim hihi. Çok güzel bir yayın, sezonu açmış oldun. Umarım sezonun hep böyle güzel geçer. Keyifli avların olsun.
Senin adına sevindim abisi, tebrik ederim. Keşke Fatih abimiz bize de gülse de biz de yatırsak, kuruduk resmen buralarda. Artık kefale gidiyoruz. Sazan sezonu kapalı, alabalık ise hakgetire.
tebrikler roy guzel yayin sizin saldiginiz sulardan biz nefes alamiyoruz burda barajlar full acik sular asiri derecede yuksek sig yerler bulmakta zorlaniyoruz pazar gunlerini sig yerler aramakla geciriyoruz gecen hafta iki sudak bugun 1 metrelik yayinla bitirdik haftayi yetkililere soyleyin sulari eccuk kissin ))
Fatih abiden ses yok ben de sana yazam bari :laughing: Mucadelesinden daha iri olduğunu dusunmustum en az 140cm vardir diyodum . Herhalde suyun debisinin yüksek oluşu yanılttı beni. İnşallah diyelim güzel dileklerin için
Halbuki alabalik avinin bu mevsim içinizi ferahlatmasi gerekiyordu kısmet Nuri abi inşallah güzel avlarini okuruz
Sorma bu crue olayi duman etti avlaklari. Sudaklari canli gardonlami tutuyosunuz?takimdan bahsetsen de ben de tutsam
canli balik roy sudagin ilaci hic affetmiyo atcekle ugrasmiyoruz gerci ustaya taktik vermek olmaz senden ders alacak noktadayim ben ama su son bir senedir tecrube ettigim bir sey var kucuk capak (fransiozca adini bilmiyorum capak diye geciyor turkce )ama cakmak kadar boyu olan baliklara acayip tepki veriyor sudak birde 3 luigne rengi acik olmiyacak siyah renkli igne ozelikkle denedim ikisini siyah renkli igneyi gormuyomu ne yapiyor bu arada turnayi gecen senede goremedim bu senede iz yok onlardan orda ne alemde turna ramazan bitsin hayirlisi ile kafa kemerasi aldim kullanmak nasip olmadi onla cekip yukleyim videolari
YANİ,iki üç gün foruma girmedim,bu arada adımıza konu açılmış haberim yok verdiğim gazın bu kadar çabuk netice vereceğini beklemezdim doğrusu,demekki kardeşim Roy,baharla beraber suların oksijen düzeyinin yükselişiyle testesteron ve östrojen patlaması yapan sazangiller kadar kızışık haldeymiş,ufak bir kıvılcım yetmişhihi hihi hihi . Hoş,kaldırımlara yatırıp yatırıp,beni gaza getirsede,üç senedir gazoz şişesi boyutunu geçemeyip,şişenin kapağınıda yerine koyamıyorum bi türlü Benim tayfa topu önüme attı,tatlısu açılışı programı yapmaya çalışıyorum,gönlümün derinlerinde yayın avı var,ama hüsrana uğrama ihtimali yüksek bu tercihime onları ortak etmeğede cesaretim yok. Cuma Bursadan çıkış,ilk durak Çorum bayat kızılırmak boyları,balık bulamazsak,bastır yeşilırmağın Tokat-Amasya arası akarlarına. Git gel 1500 km den fazla yol,balık tutma ihtimalimiz zayıf,ama nehirlerimizin artık akacak düzlük bulmadığına şahit olup hüzünlenme garanti.Elinde tırıvırıyla binlerce su sığırını görüp,sinir olmak da garanti. İkinci gün kavga çıkacaktır(akşamları rakı sofrası yok,malum ramazandayız),o da garanti Yada,sakaryanın polatlı civarlarına takılıp,Balıkdamında sekizbıyıklı tutup nefsimizimi köreltelim ,hatta hiç macera aramayıp,Çanakkale taraflarında SAZAN avınamı gidelim, iki gündür buna kafa yoruyorum,bide hava durumunu takip ediyorum. Şöyle bir soru akla gelebilir,Dibindeki!!!Türkiyenin en bol balıklı ve Yayın balıklarının yüzlerce kiloluklarıyla ünlü MANYAS-APOLYONT ve İZNİK gölleri ve bunların bağlı olduğu yüzlerce kilometrelik akarsuların suyumu çıktıda,yayın sevdasıyla binlerce km yol yapmaya kalkıyorsun???? EVET,SUYU ÇIKTI,SUKAÇIRDIK,SUYUNA LİMON SIKTIK,SUYUNU ÇIKARDIK Neyse sevgili Roy,gerçekten mutlu oluyorum senin balıkları gördükçe,Allahın gavurunun başkentinin ortasında yayın avlanabilirken,evliyalar kenti Bursada,evliya çelebinin deyimiyle ''ve dahi sudan ibarettir'' dediği yerde gözlerini açan ve sekiz yaşında kendi boyunda yayını kucaklayıp dereden dışarı atmış biri olarak,kırk yıl sonra bir damla temiz akarsuyu kalmamış bir kerbelaya dönmüş bu şehri bu hale getirenlerden elbet hesap soracaktır yüce Rabbim diye avunmaktayım. Sen tut gülüm yayınlarını,bakma Fatih abine kıskansada bazen,genelde gurur duymakda kardeşiyle RASTGELSİN BANADA BİRAZ GELSİN
Çapak balığı fransızca breme oluyor. Ufaklarini tutamadim hic. Ufak olarak gardon goujon ablette gibi baliklar var
5.50de yataktan kalktim 8.20de fotoğrafı çektim Amasya civarinda sürekli yesilirmaga ağ atiyolarmis. Memleket olduğu icin haber geliyor sürekli. Uzun boylu bir macera yapacaksan güzel bir rapor okuruz gibime geliyor. Rastgelir inşallah Gaz aldığım doğrudur. O gazla bu av oldu