Favori Sahte Yemlerim

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında 56561 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    abi bence hepsi ile almak mumkun baligin yasadigi yere suyun durumuna ve aliskanliklarina göre degisir bilirsin...;) ben sag taraftaki sirada bulunan 1 no mepslerle alabalik aldim ve ikinci sirada en ustteki kirmizili ve en alttaki siyah benekli ilede...ama bence en iyi benim 5 cm lik beyaz yo-zuri af yok;)

2. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Teşekkürler kardeşim.Denemeyi düşünüyorum.İzmirden bulabirsem alırım bunlardan.OLmazsa artık netten sipariş veririm..

3. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    arkadaslar bu gun 2 yeni model rapala daha aldim bir tanesi rapala marka magnum serisi sinagrit icin iyi olacagini dusundugum bir renk digeri ise buraya daha yeni gelen bir marka prologicfishing svage lures adi orda varmi yok mu bilmiyorum ama harika:D yuzus sekli cok guzel görunuyor levrek turna lufer gibi avlarda cek etkili olacaktir baliklarin yuzusu nasil suda kuyruktan yara almis bir balik ufak kuyruk darbeleri ile yavasca kivrilarak gitmeye calisir ayni sekilde uretilmis malzemeler....video ve resim asagida:)
    http://prologicfishing.com/log/vids/FourPlay08.wmv

Son düzenleme: 15 Haziran 2008
  4. enesalbayrak

enesalbayrak

Galiba kimse hangi sahte yem ile hangi cins balık aldığını yazmıcak :(
    Bende de 15 çeşit var geneli ekonomik oscar marka ama yüzüşleri çok iyi balık gibi yüzüyolar :D

Teknede deneme şansım olmadı kartalda kıyıdan bir iki atayım dedim ama benim kamış ağır o yüzden pek uzağa atıp deneme yapamadım:rolleyes:

5. ozan

ozan Ozan

gönül abla anlattıkalrına göre cevap verebilir, ben gördüğüme göre vereyim bi doktora görün abi:D :D

6. ozan

ozan Ozan

yozouri tobimaru tüm zamanların en iyisi. (yada ben en çok onu kullandığımdan öyle geliyor). her yeri diş izi en çok baraküda tuttum doğal olarak. torik te aldığım oldu. diğer büyük boylara kolyoz -sübye - kalamar çektiğim için sahteyle büyük balık avlama şansım hiç olmadı. ama ben tobimaruya bayılırım. balıklarda öyle

7. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    aslında bu başlık sahteler kısmına taşınırsa ve daha derli toplu olursa çok daha verimli olur diye düşünüyorum...

Benim aklıma gelenler levrek için olanlar ==-

yo-zuri hydro-tiger (popper) sardine

river2sea rover 128 19 gr (popper) tipi: HA16R chrome/black

vedat amcanında önerdiği daiwa saltigalar
    ve 20 gr ağırlığı olan pelican neon 115 cm burda levrek için olanlar 03-07-15-16-19-20-22

Son düzenleme: 12 Eylül 2008
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.