Google'da balık avı videolarını izlerken adresini keşfettim hemen gelip üye oldum şöyle göz ucuyla bi gezindim forumda oldukça faydalı bilgiler olduğuna karar verip aranıza katılmaya karar verdim. Tabii fethiye'li bi kaç arkadaşında aranızda olmasında katkısı var herkese iyi forumlar ve rastgele!
Öncelikle cümleten hoşbulduk! Ben burada sezonluk bi restaurantta çalışıyorum daha 1 ay kadar oldu sezon kapanalı işte, yeni yeni açtım ben balık sezonunu ama en son gittiğimde güzel mercan aldık ( 5 kişi 4 kg) bizim burada kızıl ada dediğimiz yerin açıklarında! Genelde karadan avlanırız geçen kış güzel mırmır,çupra,levrek yapan yerler vardı , daha oraları yoklama fırsatım olmadı ama forumdaki Fethiye'li arkadaşlar iyi mırmır almışlar gördüğüm kadarıyla
Özgür teşekkür ederim yazdığın için. Bir çok balık için ava gittim ama Akdeniz'in balığı hakkında bilgim yok işte. Mırmır nasıl tutulur bilmiyoruz mesela. Artık avlarını daha da detaylı anlatırsın biz de zevkle okuruz. Şimdiden rastgelsin
Özgür aramıza hoşgeldin, Fethiyeden bir kişinin daha aramıza katılması en çok beni mutlu etti desem yeridir.