öncelikle hoş geldiniz lütfü amcacım balıkların görüşüne göre bay iyisiniz sizi tanışma bölümünde daha iyi tanımayı isteriz sevgiler tebrikler
selam herkese selamlar. deniz sevdalısı, balık meraklısı bu siteye bende biraz katkıda bulunmak istedim.ayna balıkları ile başladım, küçüğü 850 büyüğü 2350 gr. geldi.bu günlerde hala peşlerindeyim.
Selamlar Lütfü Bey, Aramıza hoş geldiniz, Maşallah balıklarda güzelmiş . Paylaşımların daimi olması dileğiyle. Rastgele...
lütfü amca güzel balıklar fikirlerinizden yararlanacagımıza inanıyorum hoşgeldin aramıza teşekkürler...
Hoşgeldin dostum, Şu ayna balıklarını biraz anlatsan bize,kimin nesi kimin fesi bunlar? Ne yer ne içerler, nasıl yenirler, vs. Bir de soru: Fethiye'de bir balık tutmuştum erkeği mavi dişisi pembe, onun adı neydi?
çok lezzetli bir balık, kalkan tadında. genellikle sabah erken ve gün batarken çıkıyor. canlı karidesle bırakma yapıyorum. ancak çekmesi çok keyifli,epeyce uğraştırıyor. tuttuğunuz balıklara biz iskaroz diyoruz.ancak aynı gün yenmesi gereken bir balıktır beklerse tadı değişiyor.bu aralarda tam zamanı.
görüyormusunuz misafiri elleri boş gelmiyor herkes sizin gibi balıkla gelse keşke aramıza hoş geldin lütfü abi
REİS BABA(mahir amca) , LÜTFÜ AMCA,Mehmet Koray, mahmut CİGDEM VE TEOMAN AMCA gibi (şimdilik aklıma bu isimler geldi) DAHA NİCELERİ yıllarını bu sevda ile harmanlamış büyüklerimizi burada bizlerle görmek benim için büyük bir mutluluk ve kazanc, HER DAİM YANIMIZDA OLMANIZI DİLERİM ..BÜTÜN BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN TEKER TEKER ÖPÜYORUM .... İYİKİ VARSINIZ
Valla balıklar müthiş ilk defa gördüm. Bu balıklar sadece akdenizdemi var merak ettim. Bu arada hoşgeldin Lütfü amca. Bereketli avlar.
Melih Reis, İyi düşünce ve dileklerin için çok teşekkürler. Allah(cc) da sana önce çocuklarından sonra bütün küçüklerinden , senin büyüklerine gösterdiğin saygı ve sevgiyi görmeyi nasip etsin. Bu arada Lutfü kardeşimden ayna balıklarıyla ilgili biraz daha bilgi isteriz. Hangi sularda bulunuyor, derinde mi, bunları Fathiye'nin neresinde avlamış gibi sorulara cevaplar. Gerçekten ben de ilk defa görüyorum. Hem de eti kalkan tadındaymış baksanıza Rastgele herkese.
katılımcılar teşekkürler değerli büyüklerimiz ve küçüklerimiz. herkese eyrı ayrı teşekkür etmek isterim. Aramızda şimdi nereden çıktı bu diyen olabilir. Ama inanın bu site gerçekten çok güzel ve seviyeli herkes birbiriyle birşeyler paşlaşmak adına adeta yarışıyor. mesela lütfü amcanın muhteşem ayna balıklarını ,mahir amcanın ördek balığını,tom amcanın kurbağa ile yayın yakalandığını bu sitede öğrendim.paylaşımlar anlatımlar o kadar güzelki bu yazıyı yazmadan geçemedim.ayrıca bu paylaşımlar saayesinde bilmediğim o kadar çok şey öğrendimki anlatamam. balıkçılığın sadece çapariden ibaret olmadığını , büyük balık yakalamak için nerede ve nezaman olmam gerktiğini,balık tutamasam bile etrafın güzellikleri seyretmeyi vb. herkese ve site yönetimde ki arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler.
çok güzel hoş geldiniz. hocam balıklar çok güzel. maşallah. pişirmeye kıyamam ben açıkçası. cam gibi ya. valla kartpostallık :)))