Fiber Sandal Alicam Ama Hiç Bir Bilgim Yok Yardim Lütfen !!!

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında djgoldıe tarafından paylaşıldı.

1. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    iş yapan tüm setler :)
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    sanki satmaya meyillisin abicim he :):):) yok abicim o senin hevesin onu bedavayada versen almam inan heves kırıldımı bi daha yerine gelmiyo abicim valla hayırlısı ile kullanmak nasip olsun inşallah bol avlar nasip olsun

ya ben buldum bir kaçtane ama aklımda değişik düşünceler var

mesela

4.05 fiber temiz sayılır fena değil 9.9 evinrude motorla 2.100 ytl şarköyde

4 m fiber tekne ve 25 beygir evinrude motor. çapa,can yelegi,oturma yastıkları,kürekleri,brandası ile beraber istanbulda 2.400 ytl

bu ikisinden birine takıcam kancayı tabi bunlar pazarlıksız fiyatları pazarlık sünnettir diyip girişecez abicim bakalım düşünüyorum :):)

2. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    Evet abilerim kardeşlerim geldik yavaş yavaş işin sonuna şimdi alacak olduğumuz yazlıkta küçük bir prüz çıktı onu halletmeye çalışıyoruz ama bizim abi bu salı günü gitti tekirdağa kumbağa banka kredisi için exper raporu durumu olayına ve experin çektiği bir resmi ekliyorum şimdi orada işaretlediğim fiber sandal ve bir adet üzerinde değil çünki sıfır motor evdeymiş

Benim abi evi alacağımız kişiye demişki benim bir kardeşim var balık manyağı :)

2.000 ytl ye kadar bi sandal bulalım oda al kardeşim demiş sana sandal motoruda sıfır duruyor demiş :):):):)::) bu da benim şansım işte :):) hemide beleş fiber ve motor olacak evle birlikte :):)

sandal temiz bildiğim sandal benim ama metresini bilmiyorum ancak sanırım belli olan kadarı ile 3.90 4.00 kesin var resimde işaretledim motoru görüntüleyemedik oda evdeymiş sıfır motor kaçlık olduğunu bilmiyorum ama 9.9 10 olabilir kesindir yani çünki orada küçük motor kullanan yok

hadi bu genç kardeşinize şans dileyin dua edinde şu yazlığı alalım sandalda benim olsun artık :):)

Son düzenleme: 4 Temmuz 2008
  3. Tugay22

Tugay22 Tugay

4. Suatreis

Suatreis

Vallahi Gürkancığım, epey bi yaklaşmışsın....:D Olucak inşallah bu iş...hadi bakalım hayırlısı.......

5. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    Az kaldı abicim az inşallahhhh :D :D

6. DDAMATT

DDAMATT mehmet

Favori Kamış:
    sadece ve sadece olta el oltası yada rat
    En İyi Avı:
    alabalık 2.700 gr
    Günlerdir o site senin bu site benim limanlar kazan ben kepçe böyle bir sandal bulamadım 2000 liraya hayırlı olsun allah banada nasip etsin :D

7. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

bende 3,5m İastanbul Marine fiber tekne ve 5 hp Yamaha motor var. İsterseniz satabilirim.