. Ah be Birkan'ım, O dediklerin tamamda İstanbul'da nerede rampa bulupta suya indireceksin. Hem zaten az önce sahilde Boğaç ile karar verdik Ahşap tekne alacağız.
. Gürol Amcam haklısın , Benim malzemeye verdiğim para baya bir çoğaldı , Evde malzemeden geçilmiyor. her taraftaki iğneler yüzünden buzdolabından çok ecza dolabının kapısı açılıyor. Ağaç tekne olayına gireceğiz artık. Benim değerli dostum Boğaç ( İstavrit ) ile ortak yaparız biz bu işi. Bakım konusunda yetenekli ve kararlı olduğumuza inanıyorum. ne yaparsak bu genç yaşta yaparız kanaatindeyim. Şehr merkezindeki sahilde daha tüyü bitmemiş kıraça tutup günaha gireceğimize Tekne ile biraz daha açıklarda rastgele der ,nasibimizi sirküler dahilinde alırız.
Vallahi atlar arabaya , varırım dedemin yanına tutarız balıkları atarız mangala Tekne dediğin nedirki oradanda kiralarız gerekirse ( Galiba gerekecek ) Değilmi Dedem ?
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=19-tek-395 Arkadaşlar linkteki gibi tekne almak istiyorum, bu tekne için herhangi bir belge gerekiyormu? veya 5 mt ve altı fiber tekne için herhangi bir belge almak gerekiyormu?
Tarkan,bu mesajları atlamışım özür dilerim.Şimdi konu yukarı çıkınca tekrar baktım ve gördüm.Gençsiniz bu işin altından ka"lkarsınız ,belkide tekneyi almışsındır.Başımın üstünde yerin var sen yeterki gel,burda arkadaşımın teknesi var onunla çıkarız olmasada kiralarız.burda kiralamak sorun değil.
. Dedeciğim Günaydın. Henuz tekneyi almadık, hala bakınmaktayız. Misafirperverliğin için teşekkür ederim. Nasipse Boğaç ile birlikte ilkbaharda bir ziyaretine geliriz. Öperim Ellerinden.
Mademki bu kadar kararlısınız bari sezon bitmeden bakımlı bir tekne alın.Gelebilirseniz çok sevinirim.Kolay gelsin.
. Anneannem Girne'de oturuyor , Bende Girne'yi ve Karşıyaka'yı çok seviyorum. Girne' ye selamlar Tugay.
rampa... arkadaşlar merhaba, forumu yeni keşfettim ve bence oldukça güzel paylaşımlar var. ist avr.da oturuyorum. romorkum ve 4.20 m botum var ve tabii ki de motorum. ancak sıkıntım denize indirecek rampa bulamıyorum. güzelce marina da rampa vardı ancak bu rampayı kırıp buraya vinç yerleştirdiler. bildiğiniz denize romorkla tekne indirmeye uygun rampa var mıdır? teşekkürler,