Ozan bey önce avınızı kutlarım ama ondan daha çok avınızın raporunu sunuş şekliniz için kutlarım İşte paylaşım budur. Arkadaşlar lütfen av raporunuzu yazarken, avınıza ve avlanma şeklinize, kullandığınız malzemeye ilişkin de bilgilerinizi paylaşın. Bilgiler kendini tekrar etse de, her avda aynı yerde, aynı takımları kullansanız da bundan vaz geçmeyin. Diğer türlü, ben bunu tuttum deyip ilan etmek bilgi olarak bize sadece sizin ne zaman ne tuttuğunuzu öğretir, ötesini değil. Tüm arkadaşlarımıza raporun örnek olması dileğiyle bereketli avlar dilerim...
ozan abi tebrikler balıklar süper eline sağlık.... Bu boy levrekler mangalda (Sakız ağacında) inanılmaz lezzetli oluyor...
Ozan Kardesim cok guzel baliklar.Tebrik ediyorum.Aramiza hosgeldin.Dahasinda gorusmek uzere saglicakla kal.
ozan tebrikler süperrr bi giriş olmuş devamıda gelir inşallah yanındaki yücelide biraz dürtükle balık tutmasını unuttu bu sıralar
Aramıza hoşgeldiniz ve ne mutlu boşgelmeyip birde üstüne trofe raporu koymuşsunuz tebrikler. keyifli paylaşımlar.
Arkadaşım yayınlama böyle resimler. Bu balık sevdasına tayin istettireceksiniz bana bir gün.Rasgele ne diyeyim.
Ben neler çektim bu balık sevdası için... 5 yıl diyarbakır görevimde.. cuma 22:30..onurair==-(diyarbakır== istanbul) İDO.yenikapı-bandırma c.tesi..pazar..uyumaksızın 30 saat av.. Pazar 17:00 İDO bandırma ==istanbul pazar akşamı..onurair==(istanbul ==diyarbakır) pazartesi..Saat 10:00(geç kalmışım).şef..çok yorgunum izne ihtiyacım var şef:..gene balığa gittin demi.. git yatda kendine gel Erdaaallllll,,,,,Balıkları akşam Gazinoya(restoran) getirde..salatayla uğurlayalım.. ben:..Tamam Şef..19:00 da uyandırın beni..
teşekkürler kullandığım rapala yozuri 11cm ağız kısmı kırmızı diğer tarafları beyaz teşekkür ederim bende dediğin yerden aldım balıkları teşekkürler sağolun hoşbulduk sağol teşekkürler
söz bir dahakıne 3 kıloluk yakalayacam ne zaman yucele gelsem senın yakaladığın kuzuları gösteriyor bana (gıyabında tanıştık) aceler uğraşsın kucuk balıklarla mesala yücel hoşbulduk teşekkür ederim fazla detayı yok at çek ile yakaladım kıyıdan hoşbulduk tesadüf desek
teşekküler inşallah sizede kısmet olur teşekkür ederim elimizde geldiğince hoşbulduk teşekkürler teşekkür ederim
teşekkürler denemedim ve denemek isterim bu sakız ağacını nerede bulacaz bu levrek yakalamaktan zordur tahmınımce teşekkürler abi inşallah görüşürüz teşekkür edrim aynen öyle oldu en kısa zamanda sizde tutarsınız umarım