Yer: FIRAT NEHRİ (Birecik) Suni Yem : Savagear 3 Numara Kaşık Misina : 0.25 mm (Remıxon Fluourcarbon coated) PREMİUM Makina: Mıtchell Blade Alu 2000 6.2.1 Kamış: Okuma Alumina Spin Merhaba Arkadaşlar bir av raporumu daha sizlerle Paylaşmak istedim. 3 Mayıs 2013 Tarihindeki Alabalık avımda Tahminen 1 kg + 1 adet gökala avladım Bu arada daha önce yakalamış olduğum 4 kg üstü gökaladan bile daha mücadeleci bir balıktı Umarım böyle balıkların nesli tükenmez ve akar sularımızda sayıları artar. Bu Arada artık motorsiklet aldığım için avlanmaya daha sık gidebiliyorum zira arabamda amortisör denen bişey kalmamıştı bu yollara gitmekten oda rahat bir nefes aldı çok şükür
tebrikler Mehmet kardeşim, ilk tebrik benden gelsin, güzel bir av olmuş. Balık harbiden çok tombul, patlayacak gibi duruyor. Bu arada motorsikletin hayırlı olsun. Allah kazasız belasız avlar nasip etsin. Rastgele.
her ikiside hayırlı olsun biri diğerinden güzel daha nice avlara urfadan böylesi raporlar gelmesi gerçekten çok sevindirici iskenderundan güzel urfama sevgiler saygılar...
Mehmet kardeş tebrik ederim her zamanki gibi güzel bir balık, fotodan yakaladığın yeri az çok kestirebiliyorum . Bu arada sana özelden mesaj attım, motorumun rodajı tamamlansın soluğu yanında alacağım haberin olsun
Teşekkürler Vedat abi, bu arada avlakta çok takip aldım ama vuruş yok bunun nedeni balıkların tok olmasımıdır. Çok kaşık denedim ama balıklar çok isteksizdi.